Η Νάνσυ Παραδεισανού ζητά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο να την τσαλακώσει

“Ακούω πράγματα που μπορεί να μου προτείνει ο οποιοσδήποτε, αλλά στο τέλος ξέρω εγώ τι να κάνω για εμένα” ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Η Νάνσυ Παραδεισανού σχολίασε στο Breakfast@star τις δηλώσεις Κωνσταντίνου Βασάλου για το διαδικτυακό της κανάλι και της Ιωάννας Μαλέσκου για τους παρουσιαστές. Παράλληλα, απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Αφού το λέει ο Βασάλος, το κλείνω του YouTube. Έλα να με τσαλακώσεις. Εγώ είμαι ο εαυτός μου, όπου και να με βάλεις. Δεν μπορώ να αλλάξω. Ακούω πράγματα που μπορεί να μου προτείνει ο οποιοσδήποτε, αλλά στο τέλος ξέρω εγώ τι να κάνω για εμένα» είπε αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Έχω δει πάρα πολλούς παρουσιαστές που δεν είναι δημοσιογράφοι και το έχουν πετύχει. Όχι όλοι αλλά πολλοί. Όταν μπαίνεις σε διαδικασία σύγκρισης γενικότερα στη ζωή σου, είσαι στον λάθος δρόμο. Δεν είναι ωραίο κανείς να συγκρίνεται με κανένα. Στην τηλεόραση ο καθένας κάνει τη δική του διαδρομή και κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Δεν μου λείπει κανένας από την τηλεόραση, πέρα του Νίκου Μουτσινά» ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Η επανένωση με το θέατρο: Η δύσκολη πορεία της Τραϊάνας Ανανία για την επιστροφή στη σκηνή μετά από 8 χρόνια

Συνάντηση με διάσημους και ασιατικές αρωματικές νότες