Η εξέλιξη της επιβίωσης: Από το μπαρ στην κορυφή

“Εντάξει, δεν είμαι ούτε πρωταθλήτρια ούτε κάτι άλλο. Σε μπαρ δούλευα πριν μπω στο Survivor…”

Με πολύ καλό μάτι, για τα δεδομένα πάντα του Survivor, φαίνεται πως πήρε η Aira Adomaityte τη νέα της υποψηφιότητα προς αποχώρηση. Η όμορφη νεαρή παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ βγήκε στον τάκο, ύστερα από την ψηφοφορία των συμπαικτών της το βράδυ της Δευτέρας, ενώ μια μέρα αργότερα εξήγησε στην κάμερα τους λόγους για τους οποίους θεωρεί απολύτως δίκαιη αυτή την εξέλιξη στην κόκκινη ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor στο νέο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τρίτης, η Aira Adomaityte σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι πάλι υποψήφια! Δεν έχω όμως κανένα θέμα που με ψήφισαν οι συμπαίκτες μου. Εξάλλου είχε γίνει και πριν από δυο εβδομάδες. Σε σχέση με τα υπόλοιπα κορίτσια έχουμε πολύ στενά περιθώρια».

«Τα άλλα κορίτσια της κόκκινης ομάδας είναι πάρα πολύ καλά αγωνιστικά και παίζουν σε όλα τα flag race γιατί πλέον δεν έχουμε και πολλές επιλογές για το ποιες θα παίξουν και ποιες δεν θα παίξουν σε αυτά. Συνήθως εμένα με παίρνουν και για πέναλτι».

«Εντάξει, δεν είμαι ούτε πρωταθλήτρια ούτε κάτι άλλο. Σε μπαρ δούλευα πριν μπω οπότε είμαι πολύ περήφανη μέχρι εδώ που έχω φτάσει και με την απόδοση μου μέχρι στιγμή» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας στο Survivor το βράδυ της Τρίτης.

Τοποθέτηση της Κύπρου με την Silia Kapsis στον α’ ημιτελικό της Eurovision 2024

Η Εθνική Ελλάδος αποκλείεται από το Euro 2024 μετά την ήττα από την Γεωργία