Τοποθέτηση της Κύπρου με την Silia Kapsis στον α’ ημιτελικό της Eurovision 2024

Πολύ νωρίς στη σκηνή της Eurovision 2024 κληρώθηκε να ανέβει η Silia Kapsis με το “Liar” στον α’ ημιτελικό!

Τη θέση στην οποία και θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision 2024, στον πρώτο ημιτελικό, έμελλε να μάθει το απόγευμα της Τρίτης η Silia Kapsis που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο. Η νεαρή ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει ζωντανά το κομμάτι “Liar” και μάλιστα πολύ πολύ νωρίς στην πρώτη βραδιά για τον μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Σε ποια θέση, λοιπόν, θα εμφανιστεί η Κύπρος με την Silia Kapsis στον α’ ημιτελικό της Eurovision 2024; Μόλις στην πρώτη, μιας και η νεαρή εκπρόσωπος της Κύπρου κληρώθηκε να σηκώσει την αυλαία στη βραδιά της Τρίτης 7 Μαΐου που θα λάβει χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας.

Την Silia Kapsis θα διαδεχθούν στη σκηνή η Σερβία με την Teya Dora και το κομμάτι “Ramonda” καθώς και η Λιθουανία με τον Silvester Belt και το τραγούδι “Luktelk”. Τη βραδιά αυτού του ημιτελικού, του πρώτου στη σειρά για την Eurovision 2024, κληρώθηκε να κλείσει το Λουξεμβούργο με την Tali και το κομμάτι “Fighter”.

Δυο ημέρες αργότερα και στην επόμενη βραδιά, αυτήν του β’ ημιτελικού για την Eurovision 2024, η Μαρίνα Σάττι με το “Ζάρι” κληρώθηκε να εμφανιστεί επίσης αρκετά νωρίς στη σκηνή. Κι αυτό μιας και θα δούμε την εκπρόσωπο της Ελλάδας για φέτος στην 3η μόλις θέση στη σειρά εμφάνισης.


Διαβαστε Ακομη

Τέμπη: Σuγκλόνισε η επıζήσασα Ευδοκία Τσαγκλή παρέλασε με πανó που κανείς άλλος δεν θα τόλμαγε να κρατńσει

Η εξέλιξη της επιβίωσης: Από το μπαρ στην κορυφή