Η περιπέτεια της Χριστίνας Βραχάλη: Η μάχη με τον διαβήτη κατά την εγκυμοσύνη

“Δεν άλλαξα πράγματα στη ζωή μου, δεν με στρέσαρε η εγκυμοσύνη” τονίζει η Χριστίνα Βραχάλη.

Η Χριστίνα Βραχάλη υποδέχθηκε η Τζένη Θεωνά στο πλατό της εκπομπής «Μαμα-δες» το απόγευμα της Κυριακής στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η γοητευτική αθλητικογράφος μίλησε για την περίοδο της πρώτης της εγκυμοσύνης και τη στιγμή του τοκετού, από τον οποίο και ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Ειδικότερα, η Χριστίνα Βραχάλη εξομολογήθηκε πως “η εγκυμοσύνη ήταν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής μου. Αυτά βέβαια τα λέμε τώρα αλλά δεν είναι απόλυτο, ότι για μένα δηλαδή ήταν έτσι και θα είναι και για τις άλλες γυναίκες. Έγινε κάτι αυτόματα. Με το που έμαθα ότι είμαι έγκυος, σαν να γύρισε ένας διακόπτης που άρχισε να λειτουργεί μέσα μου μια αυτοπροστασία. Έκανα τα πάντα τα οποία θα με έκαναν καλά, θα με έκαναν να νιώθω όμορφα. Δεν άλλαξα πράγματα στη ζωή μου, δεν με στρέσαρε η εγκυμοσύνη”.

“Φρόντισα ψυχικά και σωματικά τον εαυτό μου πολύ περισσότερο. Βέβαια ήμουν στρατιώτης. Δηλαδή ό,τι ερχόταν σε επίπεδο υγείας ή οτιδήποτε, ήμουν στρατιώτης. Γιατί μου βρήκαν διαβήτη, οπότε για τέσσερις μήνες ήμουν σε αυστηρή δίαιτα με βραστά, με ενέσεις ινσουλίνης και όλα αυτά. Ήμουν όμως εντάξει, λειτούργησε αυτόματα”.

“Την ώρα του τοκετού ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη, αυτή είναι η αλήθεια, είχα βέβαια και απίστευτη υποστήριξη. Είμαι ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους γιατί έχω δίπλα μου ένα περιβάλλον φιλικό, το οποίο είναι οικογενειακό γιατί είμαστε μαζί περισσότερα από τριάντα χρόνια. Οι φίλοι και η οικογένειά μου δεν με άφησαν στιγμή να σκεφτώ κάτι άσχημο”, πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Χριστίνα Βραχάλη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Αναστασία Γιάμαλη: Αντιμέτωπη με απειλές λόγω σχολιασμού για ναζιστική χαιρετούσαν στην πίστα

Ανακοίνωση για την κηδεία του Γιάννη Φέρτη: Το τέλος ενός μεγάλου ηθοποιοϋ