Η Ζάιρα Νάρα απαντάει αποστομωτικά σε follower για το OnlyFans

Τα social media είναι γνωστά για την άμεση επικοινωνία των διασήμων με τους θαυμαστές τους. Ωστόσο, πολλές φορές οι fans ξεπερνούν τα όρια με τα σχόλια τους, κάτι που οδηγεί σε αναπάντεχες και, κατά καιρούς, αποστομωτικές απαντήσεις.

Η Ζάιρα Νάρα, μοντέλο και παρουσιάστρια, βίωσε μια τέτοια κατάσταση πρόσφατα. Ένας follower πρότεινε, με ενθουσιασμό που πολλοί θα χαρακτηρίζαν ως ακατάλληλο, να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στη συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans, προτείνοντας το ίδιο και για την αδερφή της, Γουάντα Νάρα.

Ενώ η πλατφόρμα OnlyFans έχει γίνει δημοφιλής για πολλούς influencers και διάσημες προσωπικότητες που θέλουν να προσφέρουν εξαιρετικό περιεχόμενο στους θαυμαστές τους, είναι γνωστό ότι πολλοί χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να προσφέρουν πιο εντελώς προσωπικό περιεχόμενο.

Η απάντηση της Ζάιρα δεν αφήνει περιθώρια για ερμηνείες. Με έναν τόνο αυθεντικό και αποφασιστικό, απάντησε στον εν λόγω follower: “Δεν μου λείπουν τα λεφτά”. Με αυτόν τον τρόπο, τόνισε ότι δεν είναι διατεθειμένη να παραβιάσει τα προσωπικά της όρια για χάρη της κερδοσκοπίας, ενισχύοντας την εικόνα της ως μιας γυναίκας με αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό.

Τα σχόλια και οι αντιδράσεις από τους θαυμαστές της ήταν άμεσες, με πολλούς να εκφράζουν την υποστήριξή τους για τη στάση που τήρησε και την απάντησή της.
https://www.koolnews.gr/i-zaira-nara-i-gouanta-nara-to-onlyfans-kai-i-apostomotiki-apantisi-ti-akrivos-synevi/

Ιφιγένεια Τζόλα: Έχει τρελαθεί όλη η Ίμπιζα μαζί της! (pics)

Ήρθε λοιπόν η ώρα να αναστηθούν οι ΜΟΜΑ