Κοινή συμφωνία και διπλή αποχώρηση μετά από κριτική επιτροπή

Ποια ζευγάρια απογοήτευσαν με τις νέες τους εμφανίσεις και αποχώρησαν αυτή την εβδομάδα από το J2US;

Το J2US έδωσε ξανά το παρών στο Σαββατόβραδο μιας και ήρθε με ένα νέο, ζωντανό επεισόδιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Όλα τα ζευγάρια έπρεπε αυτή τη φορά να προσπαθήσουν… διπλά να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτές μιας και στο τέλος θα αποχωρούσαν δύο από το μουσικό σόου.

Έτσι, όλοι οι διαγωνιζόμενοι, επαγγελματίες και μη, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στις σκηνικές τους εμφανίσεις για να κερδίσουν την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή αλλά και τις περισσότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές του J2US.

Στην πρώτη θέση του πίνακα της κατάταξης βρέθηκαν να ισοψηφούν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος με την Daphne Lawrence, ο Σωτήρης με τον Φειδία και η Γαλάτεια Βασιλειάδη με τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Στο κάτω μέρος του πίνακα, δε, τις χαμηλότερες βαθμολογίες έλαβαν ο Στέλιος Δρουμαλιάς με την Αποστολία Ζώη και ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη.

Βέβαια, όπως πάντα στο J2US, το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνο που θα έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και θα έδειχνε τον δρόμο της αποχώρησης σε δύο ζευγάρια. Γι’ αυτό και στο τελευταίο μέρος, ο παρουσιαστής και παραγωγός του μουσικού προγράμματος κάλεσε όλα τα ζευγάρια στη σκηνή για να διαχωρίσει όσους αποχωρούν και όσους συνεχίζουν την επόμενη εβδομάδα.

Στον τάκο του J2US, λοιπόν, βρέθηκαν τρία ζευγάρια από τα οποία και ανακοινώθηκε πως αποχωρούν ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη και ο Στέλιος Δρουμαλιάς με την Αποστολία Ζώη. Πράγμα που δείχνει ότι κοινό και κριτική επιτροπή συμφώνησαν στο τελικό αποτέλεσμα ενώ τα υπόλοιπα ζευγάρια «έσωσαν» τον Θανάση Πάτρα με την Φαίη Ρουμπίνη.

Ο Αναστάσιος Ράμμος αποκαλύπτει: Φλερτ με γυναίκες και άντρες σε όλα τα μέσα, όχι μόνο στα social media

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βαφτίζουν τον γιο τους μετά την Eurovision