Ο Αναστάσιος Ράμμος αποκαλύπτει: Φλερτ με γυναίκες και άντρες σε όλα τα μέσα, όχι μόνο στα social media

Χαίρομαι όταν μου κάνουν κομπλιμέντα ή με φλερτάρουν με ευγένεια, το ίδιο κάνω κι εγώ

Με αφορμή τη συνεργασία με τη Δώρα Παντέλη στο J2US, ο Αναστάσιος Ράμμος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και στο δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά. Μεταξύ άλλων, ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε τόσο για τη βοήθεια που προσφέρει μια ωραία εξωτερική εμφάνιση σε έναν καλλιτέχνη, όσο και για το φλερτ στα social media.

Αναστάσιε, συμφωνείς ότι η ωραία εμφάνιση βοηθά έναν τραγουδιστή στην καριέρα του;

Σίγουρα στην εποχή μας η εικόνα παίζει ρόλο. Για μένα όμως, πιο σημαντικό είναι το εσωτερικό, η ψυχή, το μυαλό, ο χαρακτήρας και οι αρχές. Προσωπικά, ποτέ δεν εστίασα στα προσόντα του άλλου, στο ύψος, στη σεξουαλική ταυτότητα, στις πεποιθήσεις του. Όλοι οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από την επάγγελμά τους, πρέπει να έχουν αρχές και προσωπικότητα.

Σε φλερτάρουν στα social media;

Δέχομαι φλερτ τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες γενικά, όχι μόνο στα social media. Όταν κάποιος σου κάνει ένα κομπλιμέντο ή σου μιλάει ευγενικά, αισθάνεσαι χαρούμενος. Ποιος δεν χαίρεται όταν του λένε πως είναι όμορφος; Αν κάποιος σου πει “είσαι πολύ όμορφος”, θα χαμογελάσεις αμέσως. Έτσι, χαίρομαι όταν μου κάνουν κομπλιμέντα ή με φλερτάρουν με ευγένεια, και εγώ κάνω το ίδιο αν δω κάτι που μου αρέσει.

Η Δώρα Παντέλη εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της όπως η Καίτη Γαρμπή στη σκηνή

Κοινή συμφωνία και διπλή αποχώρηση μετά από κριτική επιτροπή