Λυκόσκυλο ζυγίζει 160 κιλά και είναι πιο γλυκός και από το μεγαλύτερο ζαχαρωτό

Οι πατούσες του Trouble έχουν το μέγεθος ανθρώπινων χεριών και ζυγίζει 160 κιλά, αλλά σύμφωνα με τον φροντιστή του ο λυκόσκυλος είναι το “μεγαλύτερο ζαχαρωτό”.
Η Sarah Hanafin διευθύνει το Wolves of Maine, ένα καταφύγιο λυκόσκυλων. Φιλοξενεί λυκόσκυλα που ανήκουν σε ανθρώπους αλλά δεν μπορούν να πάνε σε καταφύγια ζώων.

Η ιστορία του Trouble
Ο ιδιοκτήτης του Trouble απεβίωσε και παραδόθηκε στο καταφύγιο της Sara μαζί με τη μητέρα και τον αδελφό του. Αρχικά είναι επιφυλακτικός απέναντι στους ανθρώπους, αλλά μόλις μπεις στον κύκλο της εμπιστοσύνης του “είναι δικός σου για μια ζωή”.

Η Σάρα λέει ότι οι Trouble είναι σαν την πλειοψηφία των Wolves of Maine. Δοκιμάζει όλο το φαγητό για τους άλλους κατοίκους και χαιρετάει όλους όσους έρχονται στο καταφύγιο. Η Σάρα προσθέτει ότι όσο ικανοποιητικό και αν είναι να κάνεις φιλία με τα λυκόσκυλα, είναι πολλή δουλειά. Λέει ότι πολλά λυκόσκυλα παραδίδονται σε καταφύγια όπως το δικό της λόγω του “άγριου” μέσα τους.

Η Σάρα εξήγησε περαιτέρω στο κανάλι της στο Instagram ότι αυτό που χρειάζεται για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους δεν έχει να κάνει με το να γίνεις αρχηγός της αγέλης, αλλά με το να εδραιώσεις τον σεβασμό.

Γράφει: “Δουλειά μας είναι να τους δείξουμε αγάπη, συμπόνια και εμπιστοσύνη. Να τους δείξουμε ότι ανήκουν και ότι είμαστε εδώ για να τους δώσουμε ένα ασφαλές μέρος. Για να δεθούμε πραγματικά με ένα ζώο, ειδικά με ένα εν μέρει άγριο, πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τον εγωισμό μας και να μάθουμε πραγματικά να τους δείχνουμε απλώς αγάπη και συμπόνια. Όλοι θέλουμε να ανήκουμε σε αυτόν τον κόσμο και να μας καταλαβαίνουν. Αυτό είναι που μας διδάσκουν οι λύκοι. Μας διδάσκουν ότι για να είσαι δυνατός και ισχυρός πρέπει επίσης να είσαι ευγενικός και συμπονετικός. Η αληθινή δύναμη βρίσκεται στην καλοσύνη”.Η Σάρα λέει ότι οι Trouble είναι σαν την πλειοψηφία των Wolves of Maine. Δοκιμάζει όλο το φαγητό για τους άλλους κατοίκους και χαιρετάει όλους όσους έρχονται στο καταφύγιο. Η Σάρα προσθέτει ότι όσο ικανοποιητικό και αν είναι να κάνεις φιλία με τα λυκόσκυλα, είναι πολλή δουλειά. Λέει ότι πολλά λυκόσκυλα παραδίδονται σε καταφύγια όπως το δικό της λόγω του “άγριου” μέσα τους.

Η Σάρα εξήγησε περαιτέρω στο κανάλι της στο Instagram ότι αυτό που χρειάζεται για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους δεν έχει να κάνει με το να γίνεις αρχηγός της αγέλης, αλλά με το να εδραιώσεις τον σεβασμό.

Γράφει: “Δουλειά μας είναι να τους δείξουμε αγάπη, συμπόνια και εμπιστοσύνη. Να τους δείξουμε ότι ανήκουν και ότι είμαστε εδώ για να τους δώσουμε ένα ασφαλές μέρος. Για να δεθούμε πραγματικά με ένα ζώο, ειδικά με ένα εν μέρει άγριο, πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τον εγωισμό μας και να μάθουμε πραγματικά να τους δείχνουμε απλώς αγάπη και συμπόνια. Όλοι θέλουμε να ανήκουμε σε αυτόν τον κόσμο και να μας καταλαβαίνουν. Αυτό είναι που μας διδάσκουν οι λύκοι. Μας διδάσκουν ότι για να είσαι δυνατός και ισχυρός πρέπει επίσης να είσαι ευγενικός και συμπονετικός. Η αληθινή δύναμη βρίσκεται στην καλοσύνη”.

Πηγή

Λύγισε η Σκορδά με την Κατσαφάδου – «Ο Θεός δεν μου έχει δώσει παιδί, θα δωρίσουμε 100.000 ευρώ»

«Ξεκούραστο Έτος» – Πότε πέφτουν οι αργίες και τα τριήμερα του 2024