Με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μενούνος: Όταν μου είπαν ότι έχω πάλι καρκίνο, είπα ότι δε θα προλάβω να γνωρίσω το μωρό μου

Με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μενούνος μίλησε για την περιπέτειά της με τον καρκίνο και κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής.

Με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μενούνος:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε ξανά την Ελλάδα και τώρα πια είμαι αυθεντική Ελληνίδα. Ήρθαμε και για τον Μαραθώνιο, θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο στον αυθεντικό Μαραθώνιο», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μενούνος.

«Έρχεται το κοριτσάκι μας το καλοκαίρι. Το προσπαθούσαμε 10 χρόνια και τώρα ξέρω ότι η μαμά μου την έστειλε. Τώρα ήταν η ώρα», δηλώνει συγκινημένη στην κάμερα του Super Κατερίνα η παρουσιάστρια, με τον πατέρα της να εκφράζει επίσης τη συγκίνησή του για την απώλεια της γυναίκας του.

Για τα συναισθήματα της, όταν διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο πριν από κάποιο διάστημα, ανέφερε:«Φοβήθηκα πολύ αλλά μετά έλεγα τις προσευχές μου στο δωμάτιό μου. Έλεγα: πώς έγινε αυτό το πράγμα; Θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;», εξομολογείται η Μαρία Μενούνος, τονίζοντας τη στήριξη που είχε από τον πατέρα και τον σύζυγό της.

«Το παιδί μου πρέπει να μιλάει ελληνικά. Θα είναι πιο πολύ Ελληνίδα από μένα.

Η μαμά μου έλεγε: θέλω πάντα να χαμογελάς.

Αυτή ήταν η συμβουλή της σε μένα και το κάνω όσο μπορώ», καταλήγει με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μενούνος

Αντί για γλέντι, αιχμάλωτος στο εκλογικό – Νονός πήγε να ψηφίσει μετά τη βάπτιση αλλά τον κράτησαν εκεί

Με Λένε Μαριάνθη, Είμαι 35 Ετών & Αυτή Είναι Η Ζωή Μου Με Τον Πάμπλουτο Άραβα Σύζυγό Μου…