«Έσβησε» στην αγκαλιά της μητέρας του: Έγινε άγγελος στους ουρανούς ο μικρός Μιχάλης μετά από δύσκολη μάχη με την ζωή

Έφυγε από τη ζωή ο μικρός Μιχαήλ από τη Μεγαλόπολη που έδινε μάχη με την υγεία του, καθώς έπασχε από καρκίνο στο συκώτι.

Τον θάνατό του γνωστοποίησε ο Φιλανθρωπικός οργανισμός, Παιδική Χαρά στο Facebook και διευκρίνισε πως ο μικρός Μιχαήλ «πάλεψε με σθένος , υπομένοντας πολλά χειρουργεία και χημειοθεραπείες, ενώ νοσηλευόταν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ”».

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί μεθαύριο, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγαλόπολης στις 12:00.

Η ανακοίνωση του οργανισμού

Σήμερα , τα ξημερώματα , Ανήμερα της Κοιμήσεως της Παναγίας μας «έφυγε» ο γλυκός μας Μιχαήλ στην αγκαλιά της μανούλας του…

Ο Μιχαήλ Δημητρούσης από την Μεγαλόπολη έδινε μεγάλη μάχη με την υγεία του καθώς έπασχε από καρκίνο στο συκώτι . Πάλεψε με σθένος , υπομένοντας πολλά χειρουργεία και χημειοθεραπείες, ενώ νοσηλευόταν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» .

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας , τώρα θα μπορείς να παίζεις ξέγνοιαστος εκεί ψηλά. Τώρα δεν θα πονάς πια … Μας δίδαξες όλους εδώ και τόσους μήνες τι σημαίνει δεν εγκαταλείπω τη μάχη! … Τα έβαλες με τα θηρία και έγινες σύμβολο και έμπνευση ζωής! Θα είμαστε για πάντα περήφανοι για σένα! Οι γονείς ευχαριστούν μέσα από τα βάθη της καρδιάς τους όλους όσους τους στήριξαν στον αδιάκοπο αγώνα τους όλο αυτό το διάστημα ! Ξέρουν πόσο αγαπήσατε τον Μιχαήλ …

Ο αγώνας ζωής του μικρού Μιχαήλ θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις καρδιές μας. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί μεθαύριο , στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγαλόπολης στις 12:00 .

Θανατηφόρο τροχαίο στις Σέρρες: Νεκροί οι γονείς, με βαριά τραύματα τα παιδιά

25χρονος γιος έσπασε στο ξύλο τον νταή αστυνομικό πατέρα του επειδή κακοποιούσε την μητέρα του