Δυστυχώς είναι αλήθεια: Έτσι πέθανε ο 36χρονος που πνίγηκε στον Πειραιά

Σοκ προκάλεσε το βράδυ της Τρίτης η είδηση του θανάτου ενός νεαρού που πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά στην προσπάθειά του να προλάβει το πλοίο Blue Horizon.

Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις έπειτα από τον πνιγμό ενός 36χρονου που προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon με κατεύθυνση το Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, συνελήφθησαν ο καπετάνιος και το πλήρωμα για το συμβάν, ενώ η εταιρεία πρόκειται τώρα να αλλάξει το πλήρωμα, προκειμένου το πλοίο να ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη όταν τελειώσουν οι καταθέσεις των επιβατών.

Σημειώνεται πως σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου – χωρίς για την ώρα να μπορεί να επιβεβαιωθεί η πηγή τους – εμφανίζεται μέλος του πληρώματος να σπρώχνει άτομο που προσπαθεί να εισέλθει στο πλοίο.

Πιο συγκεκριμένα, δύο μέλη του πληρώματος διαπληκτίζονται αρχικά με τον άνδρα, τον οποίο σπρώχνουν πάνω στον καταπέλτη που σηκώνεται, ενώ το Blue Horizon έχει ήδη βάλει μπροστά τις μηχανές και αποπλέει. Ο άνδρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα, ενώ το πλοίο φεύγει.

Σημειώνεται πως η σορός του 36χρονου μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Έκτακτη επικαιρότητα: Εκκενώνεται το Γηροκομείο του Βόλου – Κατέρρευσε πτέρυγα

Η Τάρσα Γουίτμορ παίρνει… άριστα στην εξωτερική εμφάνιση (pics)