Νέο θρίλερ: Γνωστός 46χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε καμμένος στο αυτοκίνητό του

Τραγικό τέλος, είχε ένας 46χρονος επιχειρηματίας οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του, σε απομονωμένη περιοχή, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Όλα τα ενδεχόμενα -ακόμα κι αυτό της εγκληματικής ενέργειας, εξετάζουν οι άνδρες της Ασφάλειας της Δυτικής Αχαΐας, για τον θάνατο του 46χρονου επιχειρηματία με τα αρχικά Δ.Γ. από τη Βάρδα.

Μυστήριο με τον θάνατο του

Ήταν λίγο πριν τις 10:00, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία των Λεχαινών κλήθηκε για πυρκαγιά στο δάσος. Όταν έφθασαν οι δυνάμεις στο σημείο, ήρθαν αντιμέτωπες με την σκληρή πραγματικότητα κι ένα αποτρόπαιο θέαμα. Η φωτιά είχε κάψει ολοσχερώς το αυτοκίνητο του άτυχου επιχειρηματία, ένα BMW X5, ενώ κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, εντόπισαν απανθρακωμένο και τον ίδιο, μπροστά από αυτό, πεσμένο μπρούμυτα.

Μάλιστα, όπως πληροφορείται η εφημερίδα «Πατρίς», την ώρα της φωτιάς, ακούγονταν και εκρήξεις από το τζιπ του άτυχου άνδρα. Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αρχές και επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το ΑΤ Βουπρασίας, την ΥΑ Πύργου και του ΤΑ Ήλιδας. Στον τόπο που φαίνεται ότι έγιναν όλα βρέθηκε και το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Λεχαινών.

Οι αρχές από την ώρα που εντοπίστηκε ο απανθρακωμένος άνδρας, άμεσα, ξεκίνησαν μια μεγάλη έρευνα, οργώνοντας όλο το σημείο γύρω από το οποίο ξέσπασε η φωτιά, αναζητώντας πιθανά στοιχεία που θα τους οδηγήσουν πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου. Λόγω της περασμένης ώρας και της δυσκολίας που παρουσιάζει η περιοχή, λόγω της έντονης βλάστησης, οι έρευνες συνεχίστηκαν και χθες με το πρώτο φως της ημέρας

Ερωτηματικά προκαλεί ωστόσο, τί οδήγησε τον άτυχο άνδρα εκείνη την ώρα, στο συγκεκριμένο σημείο. Μια δασώδη περιοχή, σε ένα αρκετά απόμερο σημείο, δύσκολα προσβάσιμο, μέσα σε πυκνή βλάστηση.

Η τραγική είδηση έγινε γρήγορα γνωστή στην τοπική κοινωνία με τους κοντινούς του ανθρώπους να συγκεντρώνονται πολύ γρήγορα στο σημείο που βρέθηκε απανθρακωμένος.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να αναστηθούν οι ΜΟΜΑ

Κηδεία Αντώνη Καρυώτη: Κατέρρευσαν τα αδέλφια του κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας