Νέο βήμα για τον σύντροφο της Μελίνας: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, χαρές για το ζευγάρι

Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Στο πλευρό της Ελίνας Παπίλα;

Ένα από τα πρόσωπα που πρόκειται να πλαισιώσουν την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα μπορεί είναι και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης. Η νέα εκπομπή που θα προβάλεται στον ΑΝΤ1 πρόκειται να έχει και fitness στήλη που θα την παρουσιάζει ο σύντροφος της Μελίνας.

Ειδικότερα, συνεχίζονται τα δοκιμαστικά για τη νέα εκπομπή του ANT1 με την Ελίνα Παπίλα και η δημοσιογράφος της εκπομπής “Γεια σου”, Μαρίνα Χαραλάμπους, αποκάλυψε τους πρώτους συνεργάτες που φαίνεται να συμφώνησαν για την εκπομπή, αλλά και το πρόσωπο – έκπληξη που τις επόμενες μέρες θα περάσει από δοκιμαστικό.

«Τα δοκιμαστικά συνεχίζονται. Μάλλον έχουν “κλειδώσει” ο Αντώνης Βλοντάκης και ο Γιώργος Λάγιος, αλλά θέλουν και ακόμη ένα αγόρι. Εμείς μάθαμε για ένα πολύ όμορφο αγόρι το οποίο τον τελευταίο καιρό συζητιέται για τη σχέση του με ένα όμορφο κορίτσι. Θα κάνει δοκιμαστικό μέσα στην εβδομάδα. Ασχολείται με τη γυμναστική και είναι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης. Ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη, ως personal trainer, ίσως βρεθεί στην εκπομπή του ANT1, για να αναλάβει την ενότητα fitness, όπως συνέχισε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου».

Το ρεπορτάζ της Μαρίας Μπακοδήμου για τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Η μαμά του τον πέταξε σε ένα σκουπιδοτενεκέ όταν ήταν μωρό. Σήμερα συναντά τον άνθρωπο που τον έσωσε

Θα γίνει μπαμπάς o Πάνος Μουζουράκης: Έγκυος η νέα του σύντροφος, Μαριλού Κοζάρη