Αποκριάτικο Μακιγιάζ: 5 Tips για να Διατηρήσετε το Look σας Όλο το Βράδυ

1. Χρησιμοποιήστε primer:
Πριν εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας, απλώστε ένα primer στο πρόσωπό σας. Το primer θα δημιουργήσει μια λεία βάση για το μακιγιάζ σας και θα βοηθήσει στην πρόληψη της λιπαρότητας και του ιδρώτα.
2. Επιλέξτε αδιάβροχα προϊόντα:
Επιλέξτε αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ, όπως mascara, eyeliner και κραγιόν. Αυτό θα βοηθήσει στην πρόληψη του μουτζουρώματος και του ξεθωριάσματος του μακιγιάζ σας.

3. Χρησιμοποιήστε setting spray:
Αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας, ψεκάστε το πρόσωπό σας με setting spray. Το setting spray θα βοηθήσει στην σταθεροποίηση του μακιγιάζ σας και θα το διατηρήσει άθικτο για ώρες.
4. Αποφύγετε να αγγίζετε το πρόσωπό σας:
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, προσπαθήστε να αποφεύγετε να αγγίζετε το πρόσωπό σας. Αυτό θα βοηθήσει στην πρόληψη της μεταφοράς βακτηρίων και λιπαρότητας στο πρόσωπό σας, τα οποία μπορούν να αλλοιώσουν το μακιγιάζ σας.

5. Κάντε μικρές βελτιώσεις:
Καθώς περνάει η βραδιά, μπορείτε να κάνετε μικρές βελτιώσεις στο μακιγιάζ σας, όπως να εφαρμόσετε λίγη πούδρα για να ματτάρετε την λιπαρότητα ή να φρεσκάρετε το κραγιόν σας.

Bonus tip:

Εάν θέλετε να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας άθικτο για ακόμα περισσότερο χρόνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες και να κάνετε contouring στο πρόσωπό σας.

Ακολουθώντας αυτά τα tips, μπορείτε να διατηρήσετε το αποκριάτικο μακιγιάζ σας άθικτο και εντυπωσιακό όλο το βράδυ!

Η ευχή του Θανάση Ευθυμιάδη: Να κάνω δύο κορίτσια

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλάει για την απόφασή της να μην κυκλοφορήσει δίσκο