Ο Σταμάτης Κραουνάκης ανοίγει τα χαρτιά για τον \”Άδωνι\” και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη: \”Δεν το κουβαλάω αυτό ως χοντρός\”

«Δεν βρίζουμε κανέναν, όλα αυτά στην ανεκδοτολογία της δημιουργίας έχουν πάρα πολύ μεγάλη πλάκα» διευκρινίζει ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Στην εκπομπή Musikology της ΕΡΤ μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης όπου και μεταξύ άλλων κλήθηκε να τοποθετηθεί για μια ακόμα φορά γύρω από την πολιτική ορθότητα και την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» όταν ερμηνεύει σε live εμφανίσεις τραγούδι του. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1, την Τετάρτη, δημοφιλής συνθέτης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και ο ίδιος αντιδρά σε αυτό.

«Δηλαδή το να μην πούμε την χοντρή… χοντρή; Αυτό θέλουμε να πούμε, για να τελειώνουμε; Παλιά δεν υπήρχαν αυτά! Ο Ρίζος έκανε καριέρα σαν κοντός, η χοντρή του θησαυρού έκανε τεράστια καριέρα σαν χοντρή του θησαυρού στη γελοιογραφία. Δεν βρίζουμε κανέναν. Όλα αυτά στην ανεκδοτολογία της δημιουργίας έχουν πάρα πολύ μεγάλη πλάκα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Δεν ξέρω, εγώ ως χοντρός δεν το έχω γενικά αυτό το πράγμα πάνω μου. Δηλαδή δεν το κουβάλησα ποτέ, ποτέ δεν ντράπηκα που είμαι χοντρός. Πιστεύω πάρα πολύ στη σάτιρα, πάντα υπάρχει τρόπος να πούμε αυτό που πρέπει να πούμε χωρίς να προσβάλουμε κανέναν. Όπως και πάντα υπάρχει τρόπος να σατιρίσουμε κάτι χωρίς να πυροβολήσουμε».

«Δεν κοροϊδεύεται το κοινό! Αν δεν είναι το τραγούδι να πάει στην ψυχή του κόσμου, όσο λεφτά κι αν του ρίξεις, δεν θα ζήσει παρά μόνο δυο μήνες. Για να το ψωνίσει η ψυχή το τραγουδάκι, πρέπει κάτι να κουνηθεί μέσα στο φυλλοκάρδι αλλιώς… goodbye» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Σταμάτης Κραουνάκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Η Ηρώ μιλάει για την απόρριψη του διαβατηρίου του γιου της: Το δράμα της αναγνώρισης

Ο Νίνο αποκαλύπτει τα μυστικά της καρδιάς του για την Ζόζεφιν: \”Μένει μόνο για εμένα\”