Όλο το μαγαζί… χάζεψε: Σούσουρο με τη Νατάσα Παζαΐτη, ξεσάλωσε τα γενέθλια της στα μπουζούκια & την αποθέωσαν

Μπορεί η Νατάσα Παζαΐτη να μην μας έχει συνηθίσει σε πολλές νυχτερινές εξόδους, αλλά η αλήθεια είναι, ότι όποτε το αποφασίσει να βγει έξω, περνάει τόσο καλά και ξεσαλώνει, τραβώντας τα φλας των φωτογράφων επάνω της… Αυτή την φορά πάντως είχε έναν λόγο παραπάνω, να θέλει να διασκεδάσει, σε μια σπάνια βραδινή της έξοδο, στο «Άλσος» την περασμένη Κυριακή, με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τους «Σπείρα σπείρα» και αυτός δεν ήταν άλλος από τα γενέθλιά της.

Η Νατάσα Παζαΐτη έκλεισε τα 58 χρόνια και αυτή την ξεχωριστή μέρα, επέλεξε να περάσει καλά με τον γιο της Αλέξανδρο που την συνόδευε και με μεγάλη παρέα. Η εντυπωσιακή παρουσία της άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό και έκανε πολλά κεφάλια άλλων θαμώνων να γυρίσουν προς την μεριά της. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και πρώην αρχηγού της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή, έδειχνε να περνάει πολύ καλά όλο το βράδυ στο πρώτο τραπέζι, τραγουδούσε με τις επιτυχίες του Σταμάτη Κραουνάκη και γελούσε με τα πειράγματα του καλλιτέχνη που της έκανε εκείνος από το μικρόφωνο στην πίστα.

Μπορεί να τους χωρίζει μια άβυσσος στις πολιτικές τους τοποθετήσεις, παρόλα αυτά στο τέλος της βραδιάς, η Νατάσα Παζαΐτη, όχι μόνο πήγε μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο στο καμαρίνι του Σταμάτη Κραουνάκη για να τον συγχαρεί, αλλά φωτογραφήθηκαν κιόλας μαζί αγκαλιά. Μάλιστα στο βίντεο backstage από την συνάντησή τους που ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook η αδερφή του Δέσποινα Κραουνάκη, ο καλλιτέχνης με την Νατάσα Παζαΐτη είχαν πιάσει ψιλή κουβεντούλα και εκείνος προθυμοποιήθηκε να της στείλει στο σπίτι… σοκολατόπιτα για να την δοκιμάσει ο άντρας της.

Πηγή: www.fanpage.gr

Η Τατιάνα Στεφανίδου μιλάει για την Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση

Μανούσος Μανουσάκης: Ανακοινώνει τον τίτλο της επόμενης σειράς του στην ΕΡΤ