Παπανώτας για Κασσελάκη: «Καλό παιδί για καμιά μπίρα σε μπαρ – Για ηγέτης δεν κάνει»

Πυρά εξαπέλυσε ξανά σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας.

Σε σχόλιο follower στο instagram που ανέφερε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μετανιώσει για όσα έγιναν, ο Δημήτρης Παπανώτας άφησε αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης».

Δημήτρης Παπανώτας: “Με κακοποιούν πολιτικά, είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς”

Η διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην πρώτη γραμμή με τον παρουσιαστή να κάνει παρέμβαση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» προκειμένου να απαντήσει στην Έφη Αχτσιόγλου.

Ο Δημήτρης Παπανώτας υποστήριξε ότι βάζουν στο στόμα του που δεν τον εκφράζουν μιλώντας για την Εφη Αχτσιόγλου.

«Έκπληκτος βλέπω να βάζουν στο στόμα μου και στις σκέψεις μου πράγματα που δεν με εκφράζουν. Είναι πολύ διαφορετικό το ”μιλήστε εφόσον κακοποιείστε” από το ”φταίτε επειδή κακοποιείστε”. Η κυρία Αχτσιόγλου ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί ότι εγώ πιστεύω αυτά τα παλιακά ”αυτή φταίει, αυτή τα ζήτησε”. Μακριά από εμένα εμένα οποιοδήποτε τέτοιο λογύδριο. Παρακαλώ πολύ δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατ΄ αυτόν τον τρόπο» τόνισε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Εγώ αγωνιζόμουν για μια γυναίκα που δεν μίλησε για την κακοποίησή της και για λογαριασμό της έτρεχα 10 χρόνια στα δικαστήρια. Επομένως έχω αποδείξει αν σκέφτομαι έτσι», ήταν τα λόγια του, για να κλείσει την παρέμβαση του λέγοντας… «είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς. Δεν μπορώ είμαι σε έναν κομματικό χώρο που δεν θέλει να είμαι εκεί. Έχουν βρει καταλληλότερους από εμένα».

https://www.youtube.com/watch?v=rZCnFgO5nhs

Πηγή: www.tilestwra.com

Ο Παίκτης του Survivor Ζήτησε να Ψηφιστεί – Απρόσμενη Πρώτη Υποψηφιότητα για Αποχώρηση

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Γερονικολού: Η επιθυμία για γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και η ρομαντική πρόταση της Μιμής Ντενίση