Ο Παίκτης του Survivor Ζήτησε να Ψηφιστεί – Απρόσμενη Πρώτη Υποψηφιότητα για Αποχώρηση

Ποιος παίκτης άνοιξε νωρίς νωρίς τον χορό των υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση για τη νέα εβδομάδα του Survivor;

Νέα εβδομάδα άρχισε στο Survivor έπειτα από την απρόσμενη αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή. Με το καλησπέρα όμως, στο νέο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έπρεπε να διαχειριστούν μια ακόμη απώλεια μιας και έλαβε χώρα στο ριάλιτι μια νέα οικειοθελής αποχώρηση.

«Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή είχαμε άλλη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, για λόγους οικογενειακούς. Ο παίκτης, ο οποίος δεν είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, λίγα λεπτά προτού οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας ριχθούν ξανά στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία για αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

Κάτι που κατόρθωσαν να επιτύχουν οι Μπλε με αποτέλεσμα να έχουν τον γνώριμο ρόλο του παρατηρητή στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού. Εκεί δηλαδή όπου ο παρουσιαστής του Survivor υποδέχθηκα όλους τους παίκτες, συνομίλησε μαζί τους για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην παραλία του Αγίου Δομινίκου και έδειξε τον δρόμο της κάλπης στους Κόκκινους.

Ένα ένα τα μέλη της κόκκινης ομάδας, λοιπόν, έριξαν την αρνητική τους ψήφο στον παίκτη που θεωρούν τον πλέον αδύναμο στη δεδομένη στιγμή του παιχνιδιού. «Η κόκκινη ομάδα μίλησε και η απόφαση έχει παρθεί» αναφώνησε, γνώριμα πια για το φετινό Survivor, o Γιώργος Λιανός διαβάζοντας στη συνέχεια τις ψήφους.

\"\"

Και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor είναι ο… Γιάννης Περπατάρης! «Γιώργο, ζήτησα εγώ από τα παιδιά να με ψηφίσουν» παραδέχθηκε ο παίκτης των Κόκκινων στο επεισόδιο της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.


Διαβαστε Ακομη

Όθωνας Μεταξάς: Η αντίσταση ενάντια στην τυραννία των γαρυφάλλων

Παπανώτας για Κασσελάκη: «Καλό παιδί για καμιά μπίρα σε μπαρ – Για ηγέτης δεν κάνει»