Πένθος στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση: Έφυγε από την ζωή ο αγαπητός εκπαιδευτικός Ηρακλής Οικονόμου

Θλίψη έχει σκορπίσει στην εκπαίδευση, η είδηση του θανάτου του 56χρονου εκπαιδευτικού Ηρακλή Οικονόμου, οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, το βράδυ της Κυριακής 30/4.

Ο Ηρακλής εργαζόταν ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στο 5ο Γενικό Λύκειο Λαμίας και με την προσφορά του στην πόλη και τον αθλητισμό είχε την εκτίμηση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ήταν αγαπητός σε όλους

Για τον χαμό του ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του εκφράζει την οδύνη και τη βαθιά θλίψη του, χαρακτηρίζοντας τoν Ηρακλή “εμβληματική προσωπικότητα όπου διακρινόταν για το ήθος, την εντιμότητα, την μαχητικότητα του αλλά και την αγάπη του για τον αθλητισμό”.

Το Δ.Σ του Συλλόγου εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και αποφάσισε αντί στεφάνου να κατατεθεί ένα χρηματικό ποσό στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

H Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ) Λαμίας

“Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ Λαμίας εκφράζει την βαθιά θλίψη του για τον ξαφνικό χαμό του εκπαιδευτικού/ γυμναστή του 5ου ΓΕΛ Λαμίας Ηρακλή Οικονόμου.

Ο Ηρακλής Οικονόμου υπήρξε μια εμβληματική προσωπικότητα όπου διακρινόταν για το ήθος, την εντιμότητα, την μαχητικότητα του αλλά και την αγάπη του για τον αθλητισμό. Υπηρέτησε επί σειρά ετών ως καθηγητής φυσικής αγωγής στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση αλλά και ως προπονητής ομάδων του handball.

Άνθρωπος της προσφοράς που με την ευγένεια και την καλοσύνη του κατάφερε να κερδίσει την αγάπη όλης της Εκπαιδευτικής Κοινότητας. Από σήμερα αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στο 5ο Γενικό Λύκειο Λαμίας όσο και στις καρδιές όλων μας..

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και αποφάσισε αντί στεφάνου να κατατεθεί ένα χρηματικό ποσό στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας”.

Τραυματίστηκαν 4 αστυνομικοί μας: Σοβαρό τροχαίο με μεθυσμένο οδηγό στη λεωφόρο Φυλής

Αγνώριστος ο Βασίλης Καρράς: Η νέα φωτογραφία μετά την απώλεια 42 κιλών