Σπύρος Τσεκούρας: Αντάμωση στη Βασιλεία του Θεοϋ – Ένας Ηθοποιός Αφήνει τον Κόσμο

Η ανακοίνωση που εξέδωσε για τη μεγάλη απώλεια.

Ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές βιώνει τα τελευταία 24ωρα ο Σπύρος Τσεκούρας. Ο τηλεοπτικός Μπάμπης από τη σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» αποχαιρετά τον πατέρα του.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αγαπημένος του πατέρας, Ιωάννης Τσεκούρας, «έφυγε» νικημένος από επιπλοκές που του προκάλεσε ο καρκίνος.

«Ἐκοιμήθη χθες το πρωί του Σαββάτου 2 Μαρτίου ο σεμνός και αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς μας Γιάννης Τσεκουρας, καθώς αντιμετώπιζε πολύ σοβαρές επιπλοκές της επάρατης νόσου», γράφει ο Σπύρος Τσεκούρας στη δημοσίευσή του.

«Αύριο Δευτέρα και ώρα 1.30μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, Δάφνης Αττικής θα διεξαχθεί η εξόδιος ακολουθία του ταπεινού δούλου του Θεού Ιωάννου.

Αντί στεφάνων με επιθυμία του εκλιπόντος, η οικογένεια παρακαλεί να δοθούν τα χρήματα για τους σκοπούς της φιλόπτωχου του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας που έχει αναλάβει το συσσίτιο απόρων. Σᾶς παρακαλῶ, ἀδελφοὶ καὶ φίλοι, μνημονεύετε τον δούλου τοῦ Θεοῦ Ιωαννη , στις προσευχες σας! “ἐξαπέστειλεν ἐξ ὕψους καὶ ἔλαβέ με, προσελάβετό με ἐξ ὑδάτων πολλῶν..”Καλὴ Ἀνάσταση! Καλὴ ἀντάμωση στὴν Βασιλεία τοῦ Θεοῦ. Αιωνια σου η μνημη!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Τσεκούρας.

Η Ζέτα Δούκα μιλά για την πρώτη δικαίωση και την εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη

Η αναμνηστική αναδρομή της Δανάης Μιχαλάκη: Τα φυλλάδια στη λαϊκή για ένα κρεοπωλείο