Συγκινητική στιγμή για τον Αντώνη Ρέμο και τον Μίμη Πλέσσα στο Σπίτι με το MEGA

Μια φιλία που διαρκεί εδώ και 30 χρόνια φαίνεται πως είναι πραγματικά ιδιαίτερη και σημαντική για τον Αντώνη Ρέμο. Σε συνέντευξή του στο Σπίτι με το MEGA, εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του για την μακροχρόνια φιλία του με κάποιον που φαίνεται πως του είναι πολύ αγαπητός.

Στην εκπομπή Σπίτι με το MEGA, ο Αντώνης Ρέμος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τη Ρούλα Κορομηλά, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και άλλους αγαπημένους του φίλους. Επίσης, η εκπομπή παρουσίασε μια συνάντηση του με τον Μίμη Πλέσσα, κατά την οποία ερμήνευσε το τραγούδι “Ένας ουρανός μ’ αστέρια” στο πιάνο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αντώνης Ρέμος έδειξε τη συναισθηματική του φόρτιση και μίλησε με τρυφερά λόγια για τη σχέση του με τον Μίμη Πλέσσα, με τον οποίον φαίνεται πως τον συνδέει μια μακρόχρονη φιλία. Αυτό επιβεβαίωσε και η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα, η οποία δήλωσε πως η φιλία αυτή διαρκεί εδώ και 30 χρόνια.

Η συγκίνηση και η χαρά του Αντώνη Ρέμο για αυτή την μοναδική φιλία ήταν εμφανείς, καθώς δεν δίστασε να μοιραστεί τα συναισθήματά του με το κοινό. Μια απόδειξη της αληθινής φιλίας που διατηρεί με τον Μίμη Πλέσσα και που αντέχει στον πέρασμα του χρόνου.

Η ανθρώπινη δύναμη του Νίκου Καραγιώργη: Η αγώνας για την οικογένεια μέσα στην κρίση

Η άποψη του Δημήτρη Σταρόβα για το lockdown: Μια ολική καταστροφή