Συγκλονιστικές στιγμές στην Αλεξανδρούπολη: Αστυνομικοί βοηθούν τον κόσμο να απομακρυνθεί από οικισμούς

Μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, καθώς μαίνεται η φωτιά που «ξέσπασε» το Σάββατο 19/8.

Πριν από λίγο ήχησε εκ νέου το «112» για εκκένωση άλλων τεσσάρων οικισμών: Λουτρό, Αγνάντια, Αριστηνό και Δωρικό. «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Λουτρός Αγνάντια, Αριστηνό και Δωρικό απομακρυνθείτε προς Αλεξανδρούπολη», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα.

Οι αστυνομικοί κάνουν ότι μπορούν

Το ανθρώπινο πρόσωπο της ΕΛΑΣ φάνηκε για άλλη μία φορά, αφού αστυνομικοί βρίσκονται δίπλα στους πολίτες των περιοχών της Αλεξανδρούπολης που δοκιμάζονται από το «πύρινο μέτωπο» που καίει από το πρωί (19/08).

Νωρίτερα, είχε διαταχθεί η εκκένωση των οικισμών Μελία, Νίψα, Πεύκα και Αετοχώρι, με εντολή στους κατοίκους να απομακρυνθούν προς Αλεξανδρούπολη. Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στον οικισμό Πεύκα, καθώς κινδυνεύει να καεί ολοσχερώς το χωριό.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Σε πλήρη εγρήγορση και ετοιμότητα βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία, για την πυρκαγιά που «ξέσπασε» στην περιοχή της Πυλαίας Φερών Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, διατέθηκαν αμέσως 21 Αστυνομικοί, με 12 οχήματα, με επικεφαλής τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Οι δυνάμεις ενισχύονται, ενώ, στην περιοχή έχει μεταβεί και ο Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η Αστυνομία διέκοψε –ακολουθώντας τις συστάσεις της Πυροσβεστικής, με την οποία βρίσκεται σε άμεση επαφή και συνεργασία– την κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό, από τον κόμβο της ΒΙΠΕ έως τον κόμβο Αρδανίου, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Εθνικής Οδού Φερών – Αλεξανδρούπολης. Η ΕΛΑΣ μεριμνά αμέσως για την ασφάλεια των πολιτών με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την προστασία τους, υπό αντίξοες συνθήκες.

Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε: Ο 12χρονος Γιαννάκης σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο και τραγούδησε τον ύμνο του ΠΑΟΚ

Η Λάουρα Νάργες ποζάρει με μπικίνι και ξετρελαίνει!