Θρήνος για την 20χρονη από τον Βόλο: Συγκλονίζει η μητέρα της νεαρής που σκοτώθηκε με ηλεκτρικό ποδήλατο στο Αγκίστρι

Η 20χρονη στις 17:25 μεταφέρθηκε στον Πειραιά με σκάφος και από εκεί στο Αττικό, όπου στις 19:20 κατέληξε και άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι δηλώσεις της μητέρας

«Δεν έχω μαρτυρίες ακόμα για όλα τα στοιχεία του συμβάντος. Ήταν μαζί με μία φίλη της, η οποία σοκαρισμένη έδωσε τα στοιχεία που γνωρίζουμε. Εμένα και όλη μας την οικογένεια, αυτό που μας νοιάζει είναι το αποτέλεσμα και όχι το πως έγινε. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να μάθω και περισσότερες λεπτομέρειες.

Η κόρη μου έκανε διακοπές με τη φίλη της στο Αγκίστρι, στην Αίγινα. Εκείνο το μεσημέρι γύρω στις 15:00, τα κορίτσια έκαναν χρήση ηλεκτρικού ποδηλάτου και, δεν γνωρίζω ακριβώς πως, ίσως έγινε κάποια στραβοτιμονιά, βρέθηκε ένας βράχος και το πέσιμο για την κόρη μου ήταν θανατηφόρο. Ήταν πολύ άσχημο το χτύπημα.

Δεν γνωρίζω αν είχε οδηγήσει ξανά ηλεκτρικό ποδήλατο. Δεν γνωρίζω και το νησί, δεν γνωρίζω τι δρόμους έχει. Το κορίτσι μου προσέκρουσε σε βράχο και τα όσα γνωρίζω μου τα έχουν μεταφέρει οι διασώστες και όσοι βρέθηκαν εκεί. Έχουν πάρει και το συγκεκριμένο ποδήλατο ώστε να ελεγχθεί αν λειτουργούσε σωστά.

Δεν ξέρω αν αντέχω να τα μάθω όλα. Εγώ αυτή τη στιγμή στέκομαι στο γεγονός του θανάτου του παιδιού. Τώρα είμαστε και σε αναμονή της ιατροδικαστικής. Όπως μας ενημέρωσαν, επειδή το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε είχε μεγάλο φόρτο θανατηφόρων ατυχημάτων, είμαστε σε μία αναμονή απολύτως ψυχοφθόρα.

Μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι Τετάρτη ή και Παρασκευή. Η κοπέλα ήταν δευτεροετής φοιτήτρια του Παιδαγωγικού στον Βόλο και έμενε μαζί μας. Ήταν η δεύτερη μέρα διακόπών για το κορίτσι και έγινε αυτό. Το κορίτσι μου είχε πάει και άλλα καλοκαίρια σε νησί αλλά ως εργαζόμενη. Ήταν οι πρώτες της διακοπές σε νησί».

Νεϊμάρ: Τρανς influencer αποκάλυψε συνεύρεση του Βραζιλιάνου με άνδρα σε όργιο!

Τραγωδία σε υδάτινο πάρκο: Νεκρός ο 35χρονος πατέρας, σε κρίσιμη κατάσταση το 3χρονο παιδί του