Το αποφάσισε στα 68 του ο Σπύρος Παπαδόπουλος: “Αποσύρομαι από τον έρωτα, έχουμε κάνει τα χιλιόμετρά μας” (βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος τον οποίο είχαμε την χαρά να απολαύσουμε φέτος στην σειρά “Κάνε ότι κοιμάσαι” και που για 17χρόνια μας έκανε παρέα μέσα από την εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» φιλοξενήθηκε από την εκπομπή «Dot.» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον έρωτα και την φιλία.

Σπύρος Παπαδόπουλος: “Αποσύρομαι από τον έρωτα, έχουμε κάνει τα χιλιόμετρά μας”

«Ο έρωτας είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο. Προσωπικά εγώ αποσύρομαι σιγά σιγά γιατί έχουμε κάνει τα χιλιόμετρά μας», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος και συνέχισε:

«Έτσι είναι η ζωή των περισσοτέρων μας κι όσοι δεν το έχουν, δεν ξέρουν ότι τους λείπει. Αυτές οι μικρές συνομωσίες με τους φίλους.

Το αποφάσισε στα 68 του ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Θα έχεις 2-3 φίλους κι η ευρύτερη παρέα απλά να συμφωνεί σε απλά πράγματα. Γίνονται μικρά θαύματα στην καθημερινότητα κι εξωραϊζουν το αυτονόητο.

Αυτό που λέω πάντα είναι ότι εμένα οι φίλοι μου με έχουν μεγαλώσει, είχα δυο στοργικούς γονείς αλλά δεν είχαν και πολλά φόντα οι άνθρωποι, του Δημοτικού ήταν.

Με μεγάλωσαν οι φίλοι μου. Αποζητούσα περισσότερο τους φίλους (σ.σ. με την απώλεια του αδερφού μου)».ωπικές στιγμές»

Ελληνίδα δασκάλα στη Σουηδία: «εδώ όλη η δουλειά γίνεται στο σχολείο, όχι στο σπίτι»

Η συγκινητική περιγραφή του πατέρα της Καρολάιν: «Περνούσαμε από το νεκροταφείο για να δει τα όμορφα λουλούδια – Δε μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα αναπαυόταν εκεί»