Το τρολάρισμα του Βέρτη στον Μπο: Πήγε μπουζούκια για να ηρεμήσει από την απιστία και του έκανε «κερατάκια» επάνω στη πίστα

Μπο: Η σχέση Καρολίνας με τον Μάριο και το τρολάρισμα του Νίκου Βέρτη

Μετά την προβολή του επεισοδίου του Survivor, τη Κυριακή, ο Μπο για να ξεχάσει, πήγε στον Βέρτη και ο τραγουδιστής του έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση.

Στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor All Star είδαμε τα τρυφερά φιλιά του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα.

Κι όπως όλα δείχνουν, ο Μάριος και η Καρολίνα είναι το νέο παράνομο ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο σύντροφος της παίκτριας και δημοφιλής καλλιτέχνης, Μπο, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου βρέθηκε στο «Γεια σου» και μίλησε για πρώτη φορά για το σκάνδαλο, τονίζοντας πως είναι κάτι που τον πείραξε πολύ.

Ο Νίκος Βέρτης κάνει «κερατάκια» στον Μπο

Ωστόσο, το ίδιο βράδυ που προβλήθηκε το επεισόδιο ο Μπο βρέθηκε στον νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, με τον καλλιτέχνη να τρολάρει από την πίστα.

Το τρολάρισμα του Βέρτη στον Μπο: Πήγε μπουζούκια για να ηρεμήσει από την απιστία και του έκανε «κερατάκια» επάνω στη πίστα

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Νίκος Βέρτης, ερμήνευε το τραγούδι «Φεύγω» που μιλάει για προδοσία, τον κοίταξε και του έκανε «κερατάκια».

«Ήρθε το τέλος για μας τους δυο

την προδοσία δεν συγχωρώ

Φεύγω και δεν με νοιάζει τώρα πια αν πονάς» τραγούδησε ο Νίκος Βέρτης, κοιτώντας τον Μπο και κάνοντας «κερατάκια» με νόημα.

SURVIVORSURVIVOR ALL STARΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΑΛΥΒΑΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Έχουν δει και καλύτερες μέρες… #197

Ζέτα Μακρυπούλια: Προκαλεί εγκεφαλικά! Δεν φοράει τίποτα από μέσα και φαίνονται ΟΛΑ!