Βρέθηκε νέα σορός: Προς ταυτοποίηση το νιόπαντρο ζευγάρι που αγνοείται στο Πήλιο-Το τατουάζ θα μαρτυρήσει την τραγωδία

Τραγικη κατάληξη φαίνεται ότι έχει η επιχείρηση εντοπισμού του ζεύγους των Αυστριακών τα ίχνη των οποίων χάθηαν στα Ποτιστικά Πηλίου όταν παρασύρθηκε από το ρέμα η εξοχική κατοικία όπου έκαναν τις διακοπές τους.

Εξαφανισμένη από την προηγούμενη εβδομάδα

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά την περασμένη Παρασκευή (8/9) βρέθηκε σορός γυναίκας στην περιοχή της Παραλίας Θεοτόκου κοντά στη Λύρη του Νοτίου Πηλίου ενώ χθες, Τετάρτη, εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα στην παραλία Μουρτιά, επίσης στο στο Νότιο Πήλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr για τη σορό της γυναίκας έχει σταλεί δείγμα DNA στην ΕΛΑΣ η οποία με τη σειρά της το έστειλε σε συγγενείς της 32χρονης Μικαέλα στην Αυστρία, διαδικασία που θα χρειαστεί περίπου 20 ημέρες ακόμα για να ολοκληρωθεί.

Όσον αφορά τον σύζυγό της, τον 35χρονο Φιλ, οι πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι μολονότι ακόμα δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, στη σορό του άνδρα που βρέθηκε στην Μουρτιά εντοπίστηκε ένα τατουάζ που οι αρχές γνωρίζουν ότι είχε και ο 35χρονος Αυστριακός.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί δύο εβδομάδες πριν τα ίχνη του να χαθούν, στο Πήλιο, έναν αγαπημένο τόπο γι’ αυτούς, τον οποίο η 35χρονη επισκεπτόταν οικογενειακώς από τα παιδικά της χρόνια, έναν τόπο που αγάπησε και ο σύζυγός της και αποφάσισαν εκεί να ενώσουν τις ζωές τους, στην Αργαλαστή.

Όταν ξέσπασε η καταιγίδα Daniel ζευγάρι των Αυστριακών που έμενε στο ίδιο συγκρότημα εξοχικών κατοικιών έφυγε από τα δωμάτια και κατάφερε να σωθεί ανεβαίνοντας στον λόφο της Ξινόβρυσης είχε πει στον Φίλιπ και την Μικιαέλα να τους ακολουθήσουν, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν καθώς θεώρησαν πως είναι ασφαλείς μέσα στο σπίτι.

Κακοκαιρία Daniel – Δήμαρχος Παλαμά: Δεν έχω το παραμικρό μερίδιο ευθύνης

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν υφίσταται η δηλητηρίαση από κεταμίνη στην Τζωρτζίνα»