Ξύλο, φωτοβολίδες και μολότοφ: Νέο βίντεο από την στιγμή που οι Κροάτες χούλιγκανς κάνουν έφοδo

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις για τα επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια με την στυγερή δολοφονία του 29χρονου, φέρνει νέο αποκαλυπτικό  video το Star.

Σε αυτά καταγράφεται πώς ξεκίνησε η δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκανς και πώς έγινε στη συνέχεια η σύλληψή τους από τους αστυνομικούς.

Η στιγμή της εφόδου

Στο νέο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ξεκινούν την έφοδό τους. Οι μαυροντυμένοι χούλιγκανς έχουν συγκεντρωθεί κρατώντας στυλιάρια, σίδερα, μαχαίρια και φωνάζουν. Η έφοδος ξεκινά. Από την άλλη πλευρά, στα πλάγια του γηπέδου, βρίσκονται οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Έχουν ακούσει την έφοδο και τρέχουν να δουν τι συμβαίνει.

Ακούγονται εκρήξεις, ενώ σε κάποια στιγμή, εκσφενδονίστηκε μια φωτοβολίδα σε ευθεία βολή. Το σκηνικό απόκοσμο. Οι μαυροντυμένοι χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ διακρίνονται ανάμεσα σε κόκκινες και πράσινες λάμψεις από τα καπνογόνα και τις μολότοφ. Το διπλανό δασάκι άρπαξε φωτιά.

Μετά τα επεισόδια, οι Κροάτες έφυγαν προς τα Πατήσια. Οι χούλιγκανς κατάλαβαν ότι οι άνδρες της Ομάδας Δράσης τους εντόπισαν και τρέχουν για να ξεφύγουν. Μπήκαν σε παρακείμενο στενό και προσπάθησαν να κρυφτούν στη γωνιά μιας πολυκατοικίας. Οι αστυνομικοί, όμως, έφτασαν στο σημείο και τους συνέλαβαν.

Η οδός Ανθέως απέχει περίπου ενάμιση χιλιόμετρο με τα πόδια από το γήπεδο της ΑΕΚ όπου έγινε η συμπλοκή. Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι χούλιγκανς, αν και κυκλοφορούσαν όλοι μαζί, είχαν προλάβει να πετάξουν τα καδρόνια, τα σίδερα και τα μαχαίρια, ώστε να μη βρεθούν πάνω τους ενοχοποιητικά στοιχεία.

Δείτε το video

Ζύμη για πίτσα

Ζύμη για πίτσα: Έτσι θα φτιάξεις την πιο νόστιμη

Τίνα Μελά: Ξέχασε να φορέσει σουτιέν και φάνηκε το στήθος της!