«Η ΑΕΚ ήταν η αγάπη του»: Ραγίζει καρδιές ο θείος του 29χρονου Μιχάλη – Πρότυπο η οικογένεια του Άλκη

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκλονίζει Ο θείος του Σταύρος Ψιμουλάκης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN εμφανώς συγκινημένος. «Του έλεγα, Μιχάλη πρόσεχε όμως αγόρι μου».

«Δεν ήθελε να του πειράξουν τους φίλους του, δεν κακολογούσε κανέναν. Πάλευε για το μεροκάματό του, τα ξέρει όλη η κοινωνία. Η αγάπη του και η λατρεία του ήταν η ΑΕΚ. Και ο λαός της ΑΕΚ και το γήπεδο της ΑΕΚ. Του έλεγα Μιχάλη πρόσεχε όμως αγόρι μου. Μπουκάρανε μέσα στα σύνορα, διένυσαν τη μισή Ελλάδα και έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν θα γίνει ζημιά;», ανέφερε ο θείος του 29χρονου.

«Κάποιοι ξέρανε και δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Με ποδοσφαιρικούς όρους, πού πρέπει να τους στείλει ο πρωθυπουργός; Στο τοπικό. Κι άλλα παιδιά θα θρηνήσουμε. Πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό. Δεν ξέρει τι πρέπει να γίνει ο πρωθυπουργός. Θάτσερ πρέπει να γίνει; Πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό», κατέληξε ο κ. Ψιμουλάκης.

Δείτε το video

Σε καλύτερη κλινική κατάσταση: Εξιτήριο από τον «Ερυθρό Σταυρό» πήρε η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη

Με τι καιρό θα κάνουμε 15αύγουστο: Η πρόβλεψη από τον Σάκη Αρναούτογλου