«Βρίσκεσαι ήδη δίπλα στους αγγέλους»: Με σπαρακτικά λόγια αποχαιρετά τον Μιχάλη Κατσουρή η οικογένειά του

«Η απώλεια πονάει αλλά είμαστε ήσυχοι, γιατί βρίσκεσαι ήδη δίπλα στους αγγέλους», ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι δικοί του άνθρωποι στο τελευταίο αντίο του 29χρονου στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα.

Απαρηγόρητοι οι γονείς του 29χρονου, που χρειάστηκε να νοσηλευτούν αμφότεροι σοκαρισμένοι από την είδηση του θανάτου του παιδιού τους, ζητούν τον εντοπισμό και την τιμωρία του δολοφόνου του.

Την ίδια ώρα όλοι κρατούν κίτρινα τριαντάφυλλα για τον Μιχάλη Κατσουρή, για τον 29χρονο που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του είναι στολισμένη με κιτρινόμαυρες κορδέλες. Γιατί ο Μιχάλης Κατσουρής αγαπούσε την ΑΕΚ.


Η επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη Κατσουρή

Σημειώνεται ότι η οικογένεια ζήτησε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στον «Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο – “Ελπίδα”».

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ» στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Το twitter εξέδωσε Amber Alert: Που είναι ο πρωθυπουργός ενώ η χώρα έχει οπαδικό εμφύλιο πόλεμο;

Πένθος στο μπάσκετ: Πέθανε ο Ιβάν Τσόροβιτς, σπουδαίο ταλέντο του Ερυθρού Αστέρα