Αναμονή για την απόφαση του δικαστηρίου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας: Ρούλα Πισπιρίγκου στις 29 Μαρτίου

Η δίκη για τους θανάτους της Ιριδας και της Μαλένας παραμένει σε εξέλιξη.

Στις 29 Μαρτίου αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του δικαστηρίου, η ετυμηγορία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να γίνει στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου. Η δίκη ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2023 και βρίσκεται στην τελική ευθεία. Η μητέρα κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Επίσης, σήμερα ολοκληρώθηκε η αγόρευση του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά από πέντε συνεδριάσεις. Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η δίκη για τους θανάτους της Ιριδας και της Μαλένας, των άλλων δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Σήμερα (22.03.2024) κατέθεσε στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης, πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, σχετικά με τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, λόγω εντάσεων που είχαν προκύψει στην προηγούμενη συνεδρίαση μεταξύ του Μάνου Δασκαλάκη και της κατηγορούμενης, η δικηγόρος του ζήτησε λήψη μέτρων ασφαλείας.

Επίσης, σήμερα κατέθεσε για τους θανάτους των δύο παιδιών και ο Γιώργος Δασκαλάκης, πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Πηγή: newsit.gr

Η Ελένη Πέτα μιλά για την υγεία της: Το τραυματικό τέλος της καριέρας της

Η Έφη Θώδη αναρωτιέται: Τι συμβαίνει με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι;