Η Ελένη Πέτα μιλά για την υγεία της: Το τραυματικό τέλος της καριέρας της

“Είμαι πολύ μουδιασμένη και αποφεύγω και να το συζητάω, το προσπερνάω” εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Πέτα.

Την Ελένη Πέτα φιλοξένησαν, το απόγευμα της Παρασκευής, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην αναγκαστική παύση την οποία έκανε πλήρως στην καλλιτεχνική της διαδρομή στο πρόσφατο παρελθόν.

Ειδικότερα, η Ελένη Πέτα σημείωσε χαρακτηριστικά πως “είμαι καλά, δόξα τω Θεώ! Όλα καλά! Κοιτάξτε, τώρα είναι όλα καλά τα πράγματα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν και τόσο καλά για μένα και για εμάς, για την οικογένεια μας. Τώρα, όμως, είναι όλα καλά και δόξα τω Θεώ. Προχωράμε, μου αρέσει να ζω το παρόν, αποφεύγω να βλέπω πίσω, αν και πολλές φορές λοξοδρομώ, αλλά ούτε και με πολυαφορά και το μέλλον για να είμαι ειλικρινής. Θέλω να ζω το παρόν, να είμαστε όλοι καλά, η οικογένεια μου και το παιδί μου πάνω απ’ όλα και από εκεί και πέρα όλα έρχονται”

“Όταν λες ότι συνέβη κάτι και δεν είναι όλα καλά, αυτό επηρεάζει τη δουλειά και την καριέρα σου;” ρώτησε τότε ο οικοδεσπότης της εκπομπής για να αποκριθεί η καλεσμένη του ως εξής. “Απόλυτα. Εμένα αυτό που συνέβη στην οικογένεια μου έχει να κάνει με ζήτημα υγείας. Δεν το έλεγα, τώρα αρχίζω δειλά δειλά και το λέω. Επειδή δεν αφορά όμως εμένα, δεν θέλω να επεκταθώ και δεν είμαι και έτοιμη να πω το οτιδήποτε. Βεβαίως και επηρεάζει, εγώ τα σταμάτησα όλα. Δεν με ενδιέφερε τίποτα τότε, με ενδιέφερε μόνο να είμαστε καλά”

“Τα ζητήματα υγείας είναι τα πιο σοβαρά και μπορούν να σου φέρουν τα πάνω κάτω. Εκεί όλα μπαίνουν σε τρίτη και τέταρτη μοίρα. Ποια καριέρα; Όλα. Δεν κοιτάς καθόλου τον εαυτό σου. Τώρα αρχίζω και το λέω από έξω από έξω γιατί, όπως είπα, δεν αφορά εμένα. Εννοώ πως δεν ήταν ζήτημα υγείας δικό μου οπότε να μπορέσω να το μοιραστώ και έτσι ενδεχομένως να ταυτιστούν και άνθρωποι μαζί μου. Επειδή λοιπόν δεν αφορά εμένα, γι’ αυτό και δεν θέλω να επεκταθώ. Είμαι πολύ μουδιασμένη και αποφεύγω και να το συζητάω, το προσπερνάω” πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ελένη Πέτα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Διαβάστε Ακόμη

Ματίνα Νικολάου: Κάνει έκκληση στον Νίκο Μουτσινά για ανακοίνωση

Αναμονή για την απόφαση του δικαστηρίου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας: Ρούλα Πισπιρίγκου στις 29 Μαρτίου