Ματίνα Νικολάου: Κάνει έκκληση στον Νίκο Μουτσινά για ανακοίνωση

Για να δούμε αν θα γίνει το Καλό Μεσημεράκι 2. Με πολλή χαρά θα το έκανα, είμαι πολύ ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση του Νίκου” ανέφερε η Ματίνα Νικολάου.

Η Ματίνα Νικολάου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό Σου Σου με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον Νίκο Μουτσινά, τη συνεργασία τους, τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

«Η απόφαση να κάνω τηλεόραση και εκπομπή, ήταν κάτι που δεν θα το σκεφτόμουν αν δεν υπήρχε ο Νίκος. Ήταν βασικός παράγοντας ότι είναι ο Νίκος εκεί, με ξέρει, με αγαπάει, έχει εμπιστοσύνη στο ταλέντο μου, είμαστε φίλοι, θεώρησα ότι είναι μια καλή στιγμή να το τολμήσω. Κι εμείς περνούσαμε πολύ όμορφα, ήταν ιδιαίτερη εμπειρία για εμένα, δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να αυτοσχεδιάσω live. Ήταν ένας ρόλος που είχε χτιστεί και το κάναμε για πλάκα, μεγάλη απόλαυση, μεγάλη εμπειρία να εργάζεσαι με τον Νίκο στην τηλεόραση. Έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα, έχω αντιληφθεί πάρα πολλά πράγματα. Πήρα ένα μεγάλο εφόδιο για τη συνέχεια» είπε η Ματίνα Νικολάου.

«Μοιραζόμαστε πράγματα και για τα προσωπικά και για τα επαγγελματικά μας. Αυτή τη στιγμή είναι κάτι εντελώς στο χέρι του Νίκου. Ας είναι αυτός πρώτος που θα βγάλει μια ανακοίνωση. Για να δούμε αν θα γίνει το Καλό Μεσημεράκι 2. Με πολλή χαρά θα το έκανα, είμαι πολύ ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση του Νίκου, γιατί γνωρίζω ότι θα μου προτείνει κάτι που θα μου ταιριάζει και θα ανταπεξέλθω και θα πάμε καλά» συνέχισε η Ματίνα Νικολάου.

Διαβαστε Ακομη

Η αγάπη των Δανάη Μπάρκα και Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στο νοσοκομείο: Μια τρυφερή φωτογραφία

Η Ελένη Πέτα μιλά για την υγεία της: Το τραυματικό τέλος της καριέρας της