Η αγάπη των Δανάη Μπάρκα και Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στο νοσοκομείο: Μια τρυφερή φωτογραφία

“Ο χρήστης μου φτιάχτηκε για να κρατάει το δικό σου. Σ\’ αγαπάω”.

Η είδηση ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης νοσηλεύεται μετά από έμφραγμα επιβεβαιώθηκε από τη Δανάη Μπάρκα το πρωί της Παρασκευής (22/3) μέσω της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια του MEGA έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την περιπέτεια του 65χρονου ηθοποιού, αναφέροντας ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

“Πέρασε από ένα έμφραγμα την Τετάρτη το βράδυ, αλλά τώρα είναι καλά, τόσο καλά όσο μπορεί να είναι σε μια τέτοια κατάσταση. Συνέβη εντελώς απροσδόκητα, αλλά ευτυχώς δεν ήταν μόνος, οπότε αντιλήφθηκαν τυχαία ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Πέρασε μερικές δύσκολες φάσεις και στιγμές”, είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη του “Πάμε Δανάη”.

Η παρουσιάστρια του MEGA, λόγω της στενής σχέσης που έχει με τον ηθοποιό, βρέθηκε από την αρχή στο πλευρό του, υποστηρίζοντάς τον σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Δανάη Μπάρκα επισκέφτηκε ξανά τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το χέρι της να κρατάει το δικό του τρυφερά.

“Το χέρι μου φτιάχτηκε για να κρατάει το δικό σου. Σ\’ αγαπάω”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια.


Διαβαστε Ακομη

Ανακοίνωση του θανάτου του Θοδωρή Κατσαδράμη στο Zappit

Ματίνα Νικολάου: Κάνει έκκληση στον Νίκο Μουτσινά για ανακοίνωση