Άση Μπήλιου: Γεμάτο πορτοφόλι και νέες σχέσεις

Η Άση Μπήλιου μας ενημέρωσε για τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια ενώ οι όψεις που σχηματίζονται είναι ενδιαφέρουσες για το διάστημα 13/02 μέχρι 19/02. Πάμε να δούμε τι μας περιμένει για σήμερα και για όλη την εβδομάδα.

Ενδιαφέρουσες οι όψεις της νέας εβδομάδας του Φεβρουαρίου, καθώς είναι πολλές και ποικίλες και μάλιστα κάποιες από αυτές είναι ιδιαίτερα θετικές.

Το ξεκίνημα της, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, είναι πιο απαιτητικό, καθώς τη Δευτέρα η Σελήνη από τον Σκορπιό δημιουργεί κλίμα έντασης, απροόπτων και δυσκολίας στην καθημερινότητα μας.

Ο Άγιος Βαλεντίνος την Τρίτη με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Δία είναι πιο ευχάριστος, διασκεδαστικός και ευνοεί τις αυθόρμητες εκφράσεις και δράσεις, αλλά και την αλλαγή παραστάσεων. Πάντως στο κλίμα της γιορτής των ερωτευμένων φέτος ταιριάζει πιο πολύ η Τετάρτη με τη σύνοδο της Αφροδίτης προς τον Ποσειδώνα. Η συνάντηση αυτή δημιουργεί δυνατότητες για νέα ρομάντζα και ρομαντικούς έρωτες, αλλά και μεγαλύτερο δέσιμο σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις.

Βέβαια δεν είναι μια πολύ πρακτική όψη, οπότε μη βάλετε πολύ δύσκολα στη μέρα σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μια όψη καλλιτεχνίας, δημιουργικότητας, πνευματικότητας, ρομαντισμού. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα χόμπι σας, να χαλαρώσετε ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική ή να δείτε μια ταινία ή μια σειρά που θα σας κάνει να ταξιδέψετε! Η τελευταία συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου θα πραγματοποιηθεί στις 16/02.

Ήλιος και Κρόνος πλέον θα ξανασυναντηθούν σε αυτό το ζώδιο μετά από σχεδόν 30 χρόνια. Οι επόμενες συναντήσεις θα γίνονται στο ζώδιο των Ιχθύων. Το κλειδί αυτής της όψης είναι η πειθαρχία, ο ρεαλισμός, η υπομονή και η οργάνωση. Μολονότι η όψη αυτή δημιουργεί μια πιο βαριά ατμόσφαιρα, ενδεχομένως και εξαιτίας της επικαιρότητας, είναι βοηθητική αν θέλουμε να βρούμε λύσεις στηριζόμενοι στη λογική και τη σκληρή δουλειά.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα τυχερή όψη και πολύ βοηθητική για να έχουμε ευχάριστες ειδήσεις, διαδρομές, πληροφορίες. Καλή όψη για συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, υπογραφές, για θέματα σπουδών, επαγγελματικών πλάνων, αγορών, δοσοληψιών, διακανονισμών, ταξιδιών.

Στις 19/02 ο Ήλιος προχωρά στους Ιχθύς κλείνοντας ακόμη μια αστρολογική χρονιά.

Η Σελήνη στον Τοξότη βρίσκεται στο ζώδιο της χαράς, του γέλιου, της διασκέδασης, των επαφών και του ταξιδιού. Ξεκινά με ένα εξάγωνο προς τον Ερμή το πρωί που ευνοεί τις επαφές, την επικοινωνία, τις δοσοληψίες και ολοκληρώνει τη μέρα με το τρίγωνο προς τον Δία το βράδυ δίνοντας ένα αέρα αισιοδοξίας και χαράς.

Eίτε γιορτάζετε, είτε όχι, η μέρα είναι ιδιαίτερα θετική και αξίζει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

Η Άση Μπήλιου για τις προβλέψεις των ζωδίων σήμερα 14/2

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο με τον Ερμή και το τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας κάνει την Τρίτη την πιο αξιόλογη αλλά και βατή μέρα τόσο για τα θέματα της δουλειάς, των συναλλαγών σας, των σπουδών και γενικώς των επαφών σας με τους άλλους. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή το μυαλό σας θα είναι στην επόμενη απόδραση σας. Σε ερωτικό επίπεδο η μέρα προσφέρεται για να κάνετε κάτι διαφορετικό με τον σύντροφό σας από τα συνηθισμένα.

ΤΑΥΡΟΣ

H Τρίτη είναι και ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κι έτσι οι δεσμευμένοι του ζωδίου μην χάσετε την ευκαιρία να οργανώσετε κάτι για το βράδυ κάνοντας ένα δώρο στον-ην αγαπημένο-η σας ή έστω αυθόρμητα φεύγοντας από τη δουλειά να αγοράσετε ένα καλό κρασί και να καλέσετε το ταίρι σας σε μια βραδιά απολύτως για δυο. Όσοι είστε αδέσμευτοι-ες μην απογοητεύεστε καθώς στη διάρκεια της άνοιξης θα έρθουν ευκαιρίες για να ερωτευθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είστε σε σχέση φύγετε λίγο νωρίτερα από τη δουλειά και βρείτε τρόπο να κάνετε έκπληξη στο ταίρι σας. Καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία στον Κριό στον τομέα των φίλων μια έξοδος με αγαπημένους φίλους θα είναι η καλύτερη πρόταση γι’ απόψε είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιθανώς να έχετε στο μυαλό σας παραμυθένια και ονειρικά σενάρια για τη μέρα αν είστε δεσμευμένοι αλλά καλύτερα να κρατήσετε χαμηλά τις προσδοκίες για να μην απογοητευθείτε. Κι αν έχετε στο μυαλό σας κάτι συγκεκριμένο καλύτερα πάρτε μόνοι σας την πρωτοβουλία να οργανώσετε την αποψινή βραδιά με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

Το να αλλάξετε παραστάσεις πηγαίνοντας έστω σε μια διαφορετική περιοχή της πόλης που ζείτε, δοκιμάζοντας μια άλλη κουζίνα θα σας φτιάξει τα κέφια. Η μέρα σε κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερα θετική για το ζώδιο σας και για όλες τις επαφές που έχετε και για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για τα θέματα των σπουδών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν θέλετε να γιορτάσετε με το ταίρι σας τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου δεν θα μπορούσε να βρείτε κάτι ιδανικότερο από το να μαγειρέψετε ή να παραγγείλετε απέξω και να περάσετε οι δυο σας ένα υπέροχο βράδυ στη θαλπωρή του σπιτιού σας. Με τις ωραίες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη σήμερα η μέρα είναι αξιόλογη και σε θέματα δουλειάς και επαγγελματικών επαφών και διαπραγματεύσεων.

ΖΥΓΟΣ

Σε γενικές γραμμές η Τρίτη είναι μέρα που θα έχετε πολλή ενέργεια και καλύτερη διάθεση ενώ ευνοεί και τις γνωριμίες αν είστε μόνοι-ες. Εκμεταλλευτείτε την ιδιαίτερα βολική αυτή μέρα και για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μια όψη ιδιαίτερα ονειρική και ρομαντική να ολοκληρώνεται αύριο, αλλά να επηρεάζει από σήμερα, θα θέλετε να κάνετε κάτι ιδιαίτερο με τον σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι, αλλά κι οι αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε, αφού από την άνοιξη κι έπειτα θα βοηθήσει ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων. Η μέρα προσφέρεται πέραν τούτου και για θέματα που αφορούν στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία φτιάχνει τα κέφια σας και το βράδυ προσφέρεται για εξόδους όπου μπορεί να προκύψει και φλερτ έκπληξη ή και για να κανονίσετε κάτι διαφορετικό με τον σύντροφό σας. Η μέρα προσφέρεται και για θέματα επικοινωνίας, προώθησης της δουλειάς σας, αλλά και για κάτι θετικό στα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σχηματίζει μόνο θετικές όψεις στη διάρκεια της μέρας κι έτσι εύκολα θα ξεπεράσετε το όποιο αρνητικό συναίσθημα και θα πέσετε με τα μούτρα στις υποχρεώσεις σας. Οικονομικά θέματα μπορούν να πάνε καλά τις πρωινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή. Σε ερωτικό επίπεδο η μέρα προσφέρεται για πιο ιδιωτικές συναντήσεις και εορτασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη ξυπνά τον εαυτό σας που του αρέσουν οι εξερευνήσεις, οι πειραματισμοί και σίγουρα την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αν θέλετε να το γιορτάσετε σκεφτείτε κάτι ιδιαίτερο και πρωτότυπο. Αν είστε μόνοι-ες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να σας προσφέρουν ευκαιρίες γνωριμιών. Αξιοποιήστε το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία το βράδυ για μια έξοδο ή για να είστε πιο ενεργοί στο διαδίκτυο!

ΙΧΘΥΕΣ

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται με την επιρροή της συνόδου της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται αύριο αλλά επηρεάζει από σήμερα. Έτσι μπορεί να θέλετε να φτιάξετε ατμόσφαιρα και να γιορτάσετε με το ταίρι σας σε ένα ρομαντικό περιβάλλον. Αν είστε μόνοι-ες κι υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στον περίγυρο σας που σας προκαλεί ενδιαφέρον μην είστε ντροπαλοί.

Ραγίζει καρδιές ο διασώστης Κωνσταντίνος Νίκας: «Τις 5 ψυχές που σώσαμε τις κουβαλάμε πάντα»

Το πρωί ιερέας, το βράδυ ΕΚΑΒίτης: Ο πατέρας Απόστολος Δάμκαλης σώζει ζωές & συγκινεί “Ήταν παιδικό μου όνειρο”