Χρήμα, έρωτας και τύχη: Τα 4 ζώδια που θα βρουν επιτυχία στα οικονομικά και τα ερωτικά τους

Σε νέες περιπέτειες φαίνεται να μπαίνουν τα 12 ζώδια, καθώς για κάποια οι ημέρες που έρχονται αναμένονται καλύτερες, ενώ για άλλα χειρότερες. Η διάσημη αστρολόγος Άντα Λεούση γράφει για τα προσωπικά σου και σου αποκαλύπτει μεγάλες αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, μέσα από τις ημερήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Διάβασε και ανακάλυψε τι σου επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα…

Διαβάστε τις ημερίσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός:  Κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που ταράζουν την ηρεμία σας. Μην επιβαρύνετε την ήδη βεβαρημένη ατμόσφαιρα της οικογένειάς σας με σπασμωδικές κινήσεις.

Ταύρος: Επαναστατικές αλλαγές θα σας βγάλουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Επιτρέψτε στις ευαισθησίες σας να εκδηλωθούν και μην ξεχνιέστε στη δουλειά.

Δίδυμος: Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μια εκδρομή. Διασκεδάστε όσο γίνεται και μην κάθεστε σπίτι να κλαίτε τη μοίρα σας.

Καρκίνος: Αποφύγετε αγορές που δεν τις έχετε πραγματική ανάγκη. Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και έρχονται κοντά σας νέα πρόσωπα, αλλά θα είστε αρκετά βιαστικοί και ανυπόμονοι.

Λέων: Αντιμετωπίστε τους απαιτητικούς συνεργάτες σας με ένα μεγάλο χαμόγελο. Προσέξτε τις άσκοπες σπατάλες και να μην είστε τόσο αυστηροί και εκλεκτικοί απέναντι σε νέους συνεργάτες.

Παρθένος: Όσοι διαθέτετε μια άνεση από τύχη, μην κάνετε κατάχρηση αυτής της εύνοιας. Θα ανατραπούν αρκετές από τις απόψεις σας και θα αρχίσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Ζυγός: Φανείτε προνοητικοί στις δύσκολες ώρες, συνειδητοποιώντας την πραγματικότητα και διατηρήστε τις ισορροπίες, ακόμα και στις πιο ανοιχτές προκλήσεις.

Σκορπιός: Προσπαθήστε να βρείτε μια μέση οδό για να κινηθείτε χωρίς βιασύνες, αφού έτσι κι αλλιώς δεν είστε υποχρεωμένοι να τα προλαβαίνετε όλα, ούτε σας εξαναγκάζουν κάποιοι.

Τοξότης: Ξεκινήστε να βάζετε τα πράγματα στη σωστή θέση, ώστε να γίνει αποκατάσταση του χάους που είχε προκληθεί. Μην κινηθείτε παρορμητικά, αλλά ούτε και φοβισμένα.

Αιγόκερως: Θα είστε πιο δυνατοί και ικανοί να λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική. Μπορεί να περάσατε μέσα από δοκιμασίες και δυσκολίες, αλλά σίγουρα είστε πιο ξεκάθαροι.

Υδροχόος: Φροντίσετε να θυμάστε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και να αποφύγετε επαναλήψεις και αν κάποιες υποθέσεις σας τελειώσουν, σίγουρα θα είναι για το καλό σας.

Ιχθύς: Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε, καθώς αυτές οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για να ασχοληθείτε εντατικά με τα εργασιακά σας θέματα, αλλά ούτε και για να προβείτε σε ανοίγματα.

Με τι καιρό θα πετάξουμε χαρταετό: Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για την Καθαρά Δευτέρα

Tο 2012, ένα 15χρονο παιδί, ο Τηλέμαχος από την Καβάλα θυσιάστηκε στη φωτιά για να σώσει τα αδέλφια του