Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη: Όσα ανέφερε

“Υπέστη ένα έμφραγμα την Τετάρτη το βράδυ. Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις και στιγμές”.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ώρες, νοσηλεύεται μετά από μία αιφνίδια περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του. Ο 65χρονος ηθοποιός αισθάνθηκε μία ξαφνική αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, όπου παρέμεινε στη ΜΕΘ και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το πρωινό της Παρασκευής (22/3) η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στο στενάχωρο περιστατικό στην έναρξη της πρωινής της εκπομπής, μεταφέροντας τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού.

“Ευχαριστούμε για τα μηνύματα, γιατί έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα είναι όμως πολύ καλά. Υπέστη ένα έμφραγμα την Τετάρτη το βράδυ, τώρα όμως είναι καλά, όσο καλά μπορεί να είναι σε μία τέτοια κατάσταση. Από βδομάδα θα δούμε τι μπορώ να πω, γιατί δεν έχω πάρει και την άδειά του”, είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

“Τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας, γιάτρεψε ο ένας τον άλλο. Είναι στο νοσοκομείο Γεννηματάς, εκτός κινδύνου σε μία ειδική μονάδα θεραπείας. Βγήκε και ανακοίνωση από το θέατρο Αλίκη ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις”, συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του MEGA.

“Συνέβη εντελώς ξαφνικά που όμως ευτυχώς δεν ήταν μόνος, οπότε αντιλήφθηκαν εντελώς τυχαία ότι κάτι δεν πάει καλά. Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις και στιγμές, που ο ίδιος θα μοιραστεί αν θέλει αλλά τέλος καλό όλα καλά. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, του έκαναν ό,τι έπρεπε να του κάνουν και χθες που τον είδα ήταν δυνατός και ήρεμος”, περιγράφει η Δανάη Μπάρκα στη συνέχεια.

Σημειώνεται πως – όπως ήταν λογικό – οι προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου “Μπαμπάδες με Ρούμι”, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, έχουν αναβληθεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου και, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Δανάη Μπάρκα, στη συνέχεια ο ηθοποιός θα αντικατασταθεί από τον Μιχάλη Ρέππα.

Θλίψη για τον Τάσο Κωστή: Αποχαιρετά τη σύζυγό του, γνωστού ηθοποιού

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκαλύπτει μέρος της ιστορίας για τη Βίκυ Παγιατάκη: Μη με τσιγκλήσετε και πολύ