Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκαλύπτει μέρος της ιστορίας για τη Βίκυ Παγιατάκη: Μη με τσιγκλήσετε και πολύ

«Φυσικά και λέει αλήθεια και τα βίωσε όλα αυτά αλλά είναι άλλα τόσα που δεν τα βίωσε και δεν τα ξέρει». Αυτό είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε η Βίκυ Παγιατάκη στην πρόσφατη συνέντευξή της. Η γνωστή αστρολόγος μίλησε για τις αναμνήσεις της από τον “Όμορφο Κόσμο το Πρωί” και το τεταμένο κλίμα μεταξύ των παρουσιαστών που είχαν την εκπομπή στα χέρια τους.

Ο κ. Ουγγαρέζος πρόσθεσε ότι η Βίκυ είναι εξαιρετικός άνθρωπος, αλλά ο καθένας έχει τη δική του οπτική. Υπογράμμισε ότι όλα όσα είπε είναι αλήθεια και τα έζησε, αλλά υπάρχουν και πράγματα που δεν έζησε και δεν τα γνωρίζει.

Σχετικά με την εποχή που η Φαίη και ο Γιώργος είχαν κλείσει από τον Δεκέμβρη για την εκπομπή, ο κ. Ουγγαρέζος ανέφερε ότι δεν είχαν περάσει μπροστά από τον Καραμέρο και τον Χαριτάτο που ήταν στον ΑΝΤ1. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι του είχε γίνει πρόταση για τον “Όμορφο Κόσμο” αλλά δεν πήγε ποτέ, αν και ήθελε, λόγω διαφόρων παραγόντων.

Τέλος, ανέφερε ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και πως η πρώτη του πανελλαδική εργασία στον Alpha οφείλεται σε συνεργασία του MAD με τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, γεγονός που τον εμπόδισε να πάει στο MEGA Star.


Διαβαστε Ακομη

Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη: Όσα ανέφερε

Η φιλία μεταξύ Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και Γιώργου Λιάγκα: Τα ταξίδια μας στο Ντουμπάι