Η φιλία μεταξύ Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και Γιώργου Λιάγκα: Τα ταξίδια μας στο Ντουμπάι

“Το επαγγελματικό κομμάτι είναι κάτι διαφορετικό, δεν μπορώ να ξέρω πως θα είναι η συνεργασία μας” δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα του Πρωινό Σου Σου για τη συνύπαρξή της στο ίδιο μέρος με τον Στάθη Σχίζα και το αν θα ήθελε να βρεθεί τηλεοπτικά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

“Είναι τυχαίο γεγονός που δεν μπορώ να το αποτρέψω. Είναι λογικό να υπάρχουμε και να συνυπάρχουμε σε κάποια μέρη, ειδικά αν έχουμε κοινούς γνωστούς και φίλους. Η αποψινή μας συνάντηση ήταν τυχαία, είπαμε ένα απλό ‘γεια’ τυπικό” ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δεν μου έχει γίνει επίσημη πρόταση για να κάνω τα εμπορικά στην εκπομπή του Πρωινού. Σαν φίλοι έχουμε συνυπάρξει με τον Γιώργο Λιάγκα, έχουμε κάνει και διακοπές μαζί στο Ντουμπάι, είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος. Το επαγγελματικό κομμάτι είναι κάτι διαφορετικό, δεν μπορώ να ξέρω πως θα είναι η συνεργασία μας. Δεν με φοβίζουν οι αποχωρήσεις από το Πρωινό, ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική προσωπικότητα” τόνισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.


Διαβάστε Ακόμη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκαλύπτει μέρος της ιστορίας για τη Βίκυ Παγιατάκη: Μη με τσιγκλήσετε και πολύ

Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι δράστες του revenge porn της Ιωάννας Τούνης