Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι δράστες του revenge porn της Ιωάννας Τούνης

Διαβάστε περισσότερα…

Η Ιωάννα Τούνη δικαιώθηκε στην υπόθεση με το βίντεο της, που είχε διαρρεύσει, καθώς οι εμπλεκόμενοι παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις. «Ο πελάτης μου παρότι παραπέμπεται σε δίκη δεν σημαίνει ότι είναι ένοχος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Γλύκας δικηγόρος του κατηγορουμένου. Τι λέει για την υπόθεση ο Αναστάσιος Ντούγκας;

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας είχε μηνύσει τους δύο άντρες το 2020 για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων ύστερα από τη διαρροή ενός βίντεο με πολύ προσωπικές στιγμές της, το οποίο κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο από το 2017. Η Ιωάννα Τούνη βρίσκει δικαίωση μετά την ψυχική οδύνη και τον διασυρμό που είχε υποστεί σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας στην εκπομπή του Open, η ελληνική δικαιοσύνη πλέον θα αποφασίσει για το τι θα συμβεί στη συνέχεια, δίνοντας λύτρωση στην Ιωάννα Τούνη. «Η Ιωάννα Νιώθει δικαιωμένη με αυτήν την απόφαση και η ελληνική δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Βγήκε με σθένος και παρρησία και υπερασπίστηκε όλο αυτό που είχε βιώσει. Είναι ξεκάθαρα το θύμα, όσο κι αν η άλλη πλευρά προσπάθησε να πει ότι ο σύντροφός της ήταν το θύμα. Είναι συναισθηματικά πολύ φορτισμένη και συγκινημένη».


Διαβαστε Ακομη

Η φιλία μεταξύ Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και Γιώργου Λιάγκα: Τα ταξίδια μας στο Ντουμπάι

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα: Το πώς δεν ήθελε να το κάνει