Δήμητρα Κατσαφάδου: «Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι όταν δεν πέρασα στην Ιατρική»

“Ειλικρινά γυρνώντας τον χρόνο πίσω, τους ευγνωμονώ για αυτό, γιατί μου έβαλαν πολύ ψηλά τον πήχη”, εξομολογείται η γνωστή επιχειρηματίας καλλυντικών ειδών.

Τη Δήμητρα Κατσαφάδου υποδέχθηκαν στο πλατό της εκπομπής τους ο Ηλίας Ψινάκης και η Αννίτα Πάνια. Η επιτυχημένη επιχειρηματίας μίλησε στο «Έλεος», το οποίο προβλήθηκε στο MEGA το βράδυ της Παρασκευής 25/8 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αυστηρότητα που αντιμετώπισε από τους γονείς της, όταν αντί για την Ιατρική πέρασε στο Χημικό της Αθήνας.

«Εγώ γενικά ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, σε βαθμό κακουργήματος, από γονείς γιατρούς. Βαρεμένοι γονείς, με την καλή έννοια, διαβασμένοι πολύ. Όταν πέρασα στο Χημικό της Αθήνας, μου είπαν: αχ μωρέ, κρίμα», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Με πίεζαν να γίνω γιατρός. Ευτυχώς που είχα αυτούς τους γονείς, γιατί μου έβαλαν πολύ ψηλά τον πήχη. Με έδιωξαν από το σπίτι, πήγα να μείνω στο Μενίδι μόνη μου. Μου είπε η μητέρα μου: πρέπει να τα βγάλεις πέρα μόνη σου», περιγράφει στη συνέχεια η γνωστή επιχειρηματίας καλλυντικών ειδών.

«Η μητέρα μου ήταν πιο αυστηρή από τον πατέρα μου, Μανιάτισσα. Ο πατέρας μου από το Ναύπλιο. Ειλικρινά γυρνώντας τον χρόνο πίσω, την ευγνωμονώ για αυτό. Έπρεπε τη Χημεία να την αναγάγω σε κορώνα των επιστημών, για να τους αποδείξω – πρώτα στον εαυτό μου και μετά σε αυτούς – την αξία μου. Να την κάνω δική μου», εξομολογείται αμέσως μετά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Είμαι ψώνιο στη δουλειά μου πολύ. Από κρατικούς φορείς έχω πάρει δύο παγκόσμιες πατέντες. Δεν έχω αντίπαλο σε αυτό που κάνω», τόνισε σε άλλο σημείο η Δήμητρα Κατσαφάδου.

 

Πηγή:

zappit

Δεν το πιστεύει κανείς: Νεκρός “μπαμ & κάτω” ο αγαπητός Κώστας Βενέτης μέσα στην επιχείρησή του, θρήνος στο Ηράκλειο

Το ανάρτησε η ίδια στο TikTok: Συγκλονιστικό βίντεο από τον βάναυσο ξυλοδαρμό 14χρονου από 15χρονη