Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν»

Δημήτρης Κόκοτας: Απογοητευμένοι οι γιατροί του – Δεν μπόρεσαν και πάλι να τον ξυπνήσουν
Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο ιδιωτικό νοσοκομείο που νοσηλεύεται, μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν τρεις εβδομάδες – Η γενική του εικόνα για σήμερα δε είναι καλή και γι’αυτό δεν έγινε σήμερα η αποσωλήνωση του.

Ο Θάνος Βάγιος μέσα από το «Πρωινό» αποκάλυψε τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του τραγουδιστή, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν, στην προσπάθεια αποσωλήνωσης του».

Η γενικότερη κλινική του εικόνα τελικά δεν ήταν αυτή που θα επέτρεπε να προχωρήσει η αποσωλήνωση
«Θα μειωνόταν τα φάρμακα και θα προχωρούσαν σε σταδιακή αποσωλήνωση, αλλά τελικά δεν ισχύει… Οι γιατροί παρά το καλό εγκεφαλογράφημα, οι μελέτες και οι εξετάσεις τους έδειξαν ότι δεν είναι σε θέση να μειώσουν τις δόσεις των χορηγούμενων φαρμάκων και να πάνε σε αποσωλήνωση σήμερα. Μάλλον οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αυτό θα γίνει πια την άλλη εβδομάδα. Η εικόνα του, η κλινική του εικόνα είναι σταθερή. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε στη μείωση φαρμάκων και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας η νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Μια προσευχή για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Αυτή η διάγνωση θα δείξει…»

Αχτίδα ελπίδας: Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας με την αγωνία να παρατείνεται.

Το νέο εγκεφαλογράφημα και η διάγνωση για τον Δημήτρη Κόκοτα

Πριν δυο ημέρες έγινε νέο εγκεφαλογράφημα με τους θεράποντες ιατρούς να κρίνουν ότι ενδείκνυται να μειωθεί σταδιακά η δόση που τον κρατά σε καταστολή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το Πρωινό: «Χθες έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του οποίου τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει μια προσπάθεια επαναφοράς του Δημήτρη Κόκοτα.

Σταδιακά οι γιατροί κρίνουν ότι ενδείκνυται να μειωθεί σταδιακά η δόση που τον κρατά σε καταστολή και ανάλογα με το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός θα δουν εάν μπορούν να του προκαλέσουν την επαναφορά του». «Όλα θα κριθούν από το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του», είπε ο συνεργάτης της εκπομπής.

Σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη οι γιατροί έχουν προχωρήσει σε τραχειοστομία μέχρι να ξυπνήσει. «Σταθερός είναι. Αυτό μπορούμε να πούμε γιατί και η οικογένεια δεν θέλει να λέμε πολλά πράγματα» είπε η Ματίνα Παγώνη. Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει υποβληθεί σε δύο αξονικές εγκεφάλου και τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι ενθαρρυντικά. «Σταδιακά, σιγά-σιγά επειδή είναι άρρωστος της μονάδας, θέλουνε τον χρόνο τους».

Η Έλλη Κόκοτα, αδελφή του τραγουδιστή, δείχνει να είναι αισιόδοξη για την πορεία των εξελίξεων στην υγεία του: «Πάει κάθε μέρα και καλύτερα. Και εμείς περιμένουμε, όπως περιμένετε και εσείς, έχουμε ενημέρωση μόνο από τους γιατρούς. Είναι καλύτερα, κάθε μέρα πάει και καλύτερα. Εμείς περιμένουμε, κάθε μέρα, ώρα-ώρα, μέρα-μέρα. Ο Δημήτρης ήταν υγιέστατος, δεν είχε κανένα θέμα και θα είναι καλά».

* Πηγή:www.alldaynews.gr

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη της Αμάντας Μανωλάκου: Οι πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι μου

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για τις απαίσιες επιθέσεις που δέχεται: Αποκαλύπτει τις ύβρεις και τις απειλές που δέχεται