Δύσκολα Μάχη με τον καρκίνο για την Άσπα Τσίνα! Πάσχει από σπάνια μορφή

Για την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της μίλησε η Άσπα Τσίνα, εμφανιζόμενη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδαου. Η τραγουδίστρια που το κοινό γνώρισε από τη συμμετοχή της στο Fame Story αναφέρθηκε στον σπάνιο καρκίνο που αντιμετωπίζει και τον οποίο είχε αποκαλύψει λίγους μήνες νωρίτερα. Η Άσπα Τσίνα τόνισε ότι πρώτο της μέλημα ήταν να ξεπεράσει τον φόβο, κάτι που κατάφερε, ενώ εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο αποκάλυψε την αλήθεια στον μικρό της γιο, Ιάσονα.

Τέλος, μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει την πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα προστασίας, καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. «Στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωή μου υπήρχε ο φόβος μέχρι που αποφάσισα να τον αποβάλλω. Όταν έμαθα πως πάσχω από έναν αιματολογικό καρκίνο, λέγεται πολλαπλό μυέλωμα και ουσιαστικά καταστρέφει τα οστά. Κατατρώει τα οστά. Προκαλεί και προβλήματα στα νεφρά και αρκετά ακόμη.

Το πληροφορήθηκα όταν ήμουν στην Αθήνα για να ηχογραφήσουμε με τον Φοίβο το τραγούδι. Σκύβω για να σηκώσω το σκυλάκι μου και ακούω ένα κρακ. Σκέφτηκα πως ήταν η μέση μου αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω. Είχα φρικτούς πόνους, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Η μητέρα μου είπε να πάμε να κάνουμε μια μαγνητική και από εκεί ξεκίνησε η όλη διαδικασία. Πολύ γρήγορα, όμως, ξεκαθάρισε το τοπίο και ήμουν τυχερή σε αυτό. «Με τον τον Ιάσονα μιλάμε από πολύ μικρότερη ηλικία και τις έννοιες τις πιο αφηρημένες για κάποιο λόγο τις κατέχει. Όταν του εξήγησα το πρόβλημα της υγείας μου έδειξε πως το αντιλαμβάνεται», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Survivor Spoiler 6-2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη 2η ασυλία

Οικογενειακή τραγωδία: Πέθαναν από αναθυμιάσεις όταν προσπάθησαν να ζεσταθούν με μια σόμπα