“Εγώ το παιδί μου το ξέρω”: Δεν άντεξε και λύγισε η μητέρα του Γεωργούλη στις βαρύτατες καταγγελίες

Η καταγγελία για τον Αλέξη Γεωργούλη που είδε το φως της δημοσιότητας έχει προκαλέσει ταραχή σε όλον τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Μετά την καταγγελία που έγιναν

Η μητέρα του επεσήμανε στη δημοσιογράφο ότι «ξέρει το παιδί της και ό,τι γίνει, θα φανεί μετά τις εκλογές».

Συγκεκριμένα, η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη δήλωσε: «Δεν ξέρω εγώ παιδί μου τίποτα να σου πω. Τι να σου μιλήσω… Εγώ το παιδί το ξέρω. Από εκεί και πέρα… Ό,τι γίνει, θα φανεί μετά τις εκλογές. Ό,τι είναι και δεν είναι, θα φανεί τότε. Λοιπόν, δεν λέω τίποτα άλλο, να είσαστε καλά».

Η Μαρίνα Ασλάνογλου στο “πλευρό” του Αλέξη Γεωργούλη: «Tον αγαπώ πολύ! Είναι υπέροχο πλάσμα, εξαιρετικό παιδί και… δεν πειράζει άνθρωπο» (Video)
Ξαφνιασμένη από την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» η Μαρίνα Ασλάνογλου. Ενώ, “αρπάχτηκαν” Γιώργος Λιάγκας και Φωτεινή Πετρογιάννη για τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η ηθοποιός μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Δεν είμαι απόλυτα ενημερωμένη για το τι έχει γίνει. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Θα προσπαθήσω να δω τι έχει συμβεί. Τον Αλέξη τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένα εξαιρετικό παιδί, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, όσο τον γνώρισα εγώ, με τρομερό ήθος και ποιότητα ψυχής, με ωραία σκέψη και άποψη. Τώρα δε ξέρω τι να πω.

Όταν το διάβασα, έπεσα από τα σύννεφα πάρα πολύ. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο ξαφνιάστηκα πολύ, πάρα πολύ. Από όσο τον ξέρω, είναι ένα παιδί που δεν πειράζει άνθρωπο. Θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί του γιατί τον αγαπώ πολύ τον Αλέξη» ανέφερε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Συγκλονίζει ο μικρός Παναγιώτης: «Μην τα παρατάτε ποτέ, ό,τι κι αν γίνει και να μην κοροϊδεύετε ποτέ τους ΑμεΑ»

«Έτρωγα 3 πράγματα κάθε πρωί»: Το πρωινό της Ιωάννας Τούνη, έτσι έχασε τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης σε 4 μήνες με γυμναστική