Είχε λόγο που συνάντησε τους 5: Δυστυχώς βρέθηκε το στοιχείο που «δείχνει» δολοφονία για την 27χρονη στην Κω

Η  Αναστάζια από την Πολωνία συνεχίζει να αγνοείται. Η υπόθεση έχει εξελιχθεί σε μεγάλο θρίλερ και όλοι μιλούν για άγρια ανθρωποκτονία.

Το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας

Η αστυνομία έπειτα και από τις πρώτες καταθέσεις και στοιχεία, έχει ήδη εστιάσει σε συγκεκριμένα πρόσωπα και βασικό ύποπτο τον 32χρονο υπήκοο του Μπαγκλαντές και ο εντοπισμός του κινητού της 27χρονης σε εγκαταλελειμμένο σπίτι 500 μέτρα μακριά από το σπίτι του 32χρονου, έφερε νέα στοιχεία τα οποία δυστυχώς δείχνουν προς την ανθρωποκτονία.

Καθώς το κινητό της βρέθηκε κλειστό και είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM, πράγμα που σημαίνει πως δεν χάθηκε αλλά κάποιος το παράτησε εκεί το κινητό σε προσπάθεια να εξαφανίσει και στοιχεία που θα οδηγούσαν στον εντοπισμό της. Ήδη στο νησί έχει βρεθεί κλιμάκιο των ανθρωποκτονιών και εξετάζει την υπόθεση με τον 32χρονο να είναι βασικός ύποπτος καθώς είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε η άτυχη κοπέλα.

«Εγώ περνούσα από εδώ για να διορθώσω μια βλάβη και είδα ένα φως με ένα φακό δεξιά, ο οποίος φακός έσβησε μετά. Μέσα στο σκοτάδι ένας φακός δυο τρία δευτερόλεπτα και έσβησε. Εκεί λέω πώς γίνεται; Δεν έχει δρόμο… κάποιος χάθηκε. Ένα φως συγκεκριμένα έδειχνε κάτω φαινότανε ότι ήταν από τηλέφωνο. Σαν να είχε κάποιο εμπόδιο να ανάψει να δει και να σβήσει», ανέφερε μάρτυρας σχετικά με ύποπτες κινήσεις που παρατήρησε

Τι περιλαμβάνει το βίντεο

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους και βίντεο από κάμερα ασφαλείας ταβέρνας στο Μαρμάρι, κοντά στο ξενοδοχείο που εργαζόταν η 27χρονη Αναστάζια το οποίο και επισκέφθηκε η νεαρή λίγο πριν την εξαφάνισή της.

Ήταν Δευτέρα 12 Ιουνίου, 19:25, λίγο πριν την εξαφάνιση. Η Αναστάζια μπήκε στο μαγαζί και χωρίς να μιλήσει με κάποιον υπάλληλο, διάβαζε τον τιμοκατάλογο.

Ασχολήθηκε για λίγα λεπτά με το κινητό της κι έπειτα τράβηξε με το τηλέφωνό της φωτογραφία τον τιμοκατάλογο.

Μετά φαίνεται πως η 27χρονη βγήκε στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και περιπλανήθηκε σαν να ήταν χαμένη. Στη συνέχεια έστριψε αριστερά προς το μίνι μάρκετ, όπου εκείνο το βράδυ ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Βίντεο ντοκουμέντο

Το βίντεο με τον σύντροφό της να την αναζητά

Survivor Spoiler: Δύσκολες ώρες για Στέλλα και Μπόγδανο – «Καταρρέουν» μόλις τους το ανακοινώνει ο Λιανός

Έγινε η νύχτα μέρα: Αποθέωση για τον ΛΕΞ από χιλιάδες θαυμαστές του στο γήπεδο της Παναχαϊκής