Της τηλεφώνησε μετά την δολοφονία για να “χτίσει” άλλοθι: «Καίει» τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό η μέλλουσα γυναίκα του

Το έγκλημα της γυναικοκτονίας στην Κω παίρνει διαστάσεις θρίλερ όσο περνάει ο καιρός και τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν για την άτυχη Αναστάζια.

Η νέα ανακάλυψη

Το ειδεχθές έγκλημα στις Αλυκές της Κω, μπορεί να φαίνεται ότι οδηγείται προς τη λύση του, οι έρευνες όμως για τις λεπτομέρειες του εγκλήματος, τι προηγήθηκε του ραντεβού της Πολωνής με τον Μπαγκλαντεσιανό αλλά και το τι ακολούθησε, συνεχίζονται και δεν είναι μόνο οι ελληνικές αρχές που ασχολούνται αλλά και οι πολωνικές.

Οι ανεξάρτητες πολωνικές έρευνες γίνονται από Πολωνούς ντετέκτιβ που ήρθαν με εντολή της οικογένειας της Αναστάζια συνεχίζονται και τα ευρήματά τους είναι αναπάντεχα και γεμάτα εκπλήξεις για το πόσο οργανωμένα κινήθηκε ο δράστης μετά το έγκλημα προσπαθώντας να καλύψει τα ίχνη του και να δημιουργήσει ένα άλλοθι.

Ερευνώντας τις κινήσεις του 32χρονου μετά τον βιασμό και τη δολοφονία, ανακάλυψαν είχε επικοινωνία με μία γυναίκα, λίγο μετά το κλείσιμο του τηλεφώνου του και τη διαγραφή όλων των δεδομένων του. Η κοπέλα αυτή εντοπίστηκε από τους Πολωνούς και η έκπληξη έγινε μεγαλύτερη όταν η ίδια τους συστήθηκε ως μέλλουσα σύζυγος του 32χρονου.

Τι είπε η φίλη του 32χρονου κατηγορούμενου

Σύμφωνα με όσα η ίδια δήλωσε στους Πολωνούς εκείνος αναζητούσε τρόπους να φύγει στην Ιταλία, όπου ζουν τα αδέλφια και τα ξαδέλφια του. Δεν αποκλείεται μάλιστα τα χρήματα για το αεροπορικό εισιτήριο να τα έστειλε ο αδελφός του, χωρίς να γνωρίζει τα όσα είχαν συμβεί στη γυναίκα. Οι Πολωνοί εκτιμούν ότι το τηλεφώνημα στη «μέλλουσα» σύζυγο του Μπαγκλαντεσιανού έγινε από την πλευρά του για να μπερδέψει τις Αρχές και να χτίσει άλλοθι.

“Σήκω, δεν είμαι καλά”: Ραγίζει καρδιές η γυναίκα του γιατρού που ξεψύχησε στο Περιστέρι περιμένοντας ασθενοφόρο

“Να πας σπίτι σου”: Σούσουρο με Γαλλίδα δημοσιογράφο που σχολίασε την τιμή κρασιού σε bar στη Μήλο