Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα: Δεν τα κατάφερε να βγει σώα η μικρή Φατμά παρά τις ηρωικές προσπάθειες της ελληνικής ΕΜΑΚ

Συνεχίζεται η προσπάθεια της ελληνικής ΕΜΑΚ στο Χατάι με την μικρή να μην κατάφερε να βγει δυστυχώς από τα ερείπια.

Η τραγική κατάληξη

Η μικρή Φάτμα την οποία είχαν προσεγγίσει οι διασώστες της ΕΜΑΚ που επιχειρούν στο Χατάι, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη και να βγει ζωντανή από τα συντρίμμια του σπιτιού της που κατέρρευσε από τον φονικό σεισμό που έπληξε Τουρκία και Συρία.

Η 7χρονη είχε παγιδευτεί στα ερείπια και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ δεν κατάφερε να αντέξει και κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της.

Οι εικόνες που μετέδωσε η ΕΡΤ με τους άνδρες της ΕΜΑΚ και του ΕΚΑΒ να είναι με σκυμμένα κεφάλια και να βουρκώνουν συγκλονίζει. Την επόμενη στιγμή όμως, άπαντες σήκωσαν κεφάλι και συνεχίζουν να παλεύουν για να βγάλουν τον επόμενο, προσδοκώντας να είναι ζωντανός και να μην έχει την τύχη της 7χρονης.

Οι υπόλοιποι διασώστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν μια τετραμελή οικογένεια που είναι παγιδευμένη κάτω από κλιμακοστάσιο. Ο 50χρονος πατέρας ανασύρθηκε από την ελληνική ομάδα και πλέον οι προσπάθειες εστιάζονται στο να σωθεί η 6χρονη κόρη του.

Όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος της ΕΡΤ, το παιδί φέρεται να βρίσκεται αγκαλιά με το αδερφάκι του που δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ κοντά τους είναι και η μητέρα που είναι επίσης νεκρή.

Εκεί διασώστες και εθελοντές με χαλιά και κουβέρτες μεταφέραν μπάζα από 13ώροφο κτήριο που έχει πέσει προκειμένου να φτάσουν στο σημείο όπου ακούστηκε μια ανθρώπινη φωνή. Ωστόσο έφθασαν αργά, ο άνθρωπος είχε καταλήξει.

Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά και μας έδειξε για τον σύντροφό της

Survivor Spoiler 7-2: Αυτός είναι το απόλυτο φαβορί για αποχώρηση