Έρχονται νέα δρομολόγια: Τα ΚΤΕΛ αναζητούν οδηγούς για την Αττική

Νέες θέσεις εργασίας άνοιξε το ΚΤΕΛ Μαγνησίας που ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί και σε γραμμές των Βορείων Προαστίων της Αττικής.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Το πρόβλημα με τον αριθμό των δρομολογίων είναι έντονο στην Αττική καθώς δεν υπάρχουν συχνά συγκοινωνίες και όταν υπάρχουν οι πολίτες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν σωστά. Ένα πρόβλημα έγινε ακόμα πιο έντονο την περίοδο της πανδημίας. Αυτός ήταν και ο λόγος που πριν από μερικούς μήνες το Υπουργείο υποδομών και Μεταφορών κάλεσε επαγγελματίες του κλάδου προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των αστικών συγκοινωνιών.

Αρκετές εταιρείες έδειξαν ενδιαφέρον και όπως αποδείχτηκε το «μοντέλο» λειτούργησε πολύ καλά. Ενδιαφέρον έδειξαν και τα ΚΤΕΛ Μαγνησίας τα οποία θα καλύψουν τρεις γραμμές στα Βόρεια Προάστια, κάτι που θα γίνει με αστικά λεωφορεία.

Θέσεις εργασίας για 8 οδηγούς

Για αυτό το λόγο, αναζητά 8 οδηγούς με δίπλωμα Δ’ κατηγορίας προκειμένου να καλύψει τις παραπάνω ανάγκες στην περιοχή της Αττικής. Οι υποψήφιοι θα απασχοληθούν στις αστικές συγκοινωνίες που θα εξυπηρετούν καθημερινά τις περιοχές των Βόρειων Προαστίων.

Να σημειώσουμε πως η έδρα των λεωφορείων βρίσκεται στο αμαξοστάσιο του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες, ενώ παρέχεται πολύ καλό πακέτο αποδοχών, ασφάλιση και εκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 6979229322, 2421023027 και στο mail: [email protected]

Σάλος με δήλωση Σπύρου Παπαδόπουλου για τον γιο του που προκαλεί αντιδράσεις

Survivor Spoiler 6-2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη 2η ασυλία