«Γι’αυτό αυτοκτόνησε»: Τα είπε όλα η Τιτίκα Στασινοπούλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τιτίκα Στασινοπούλου: Η δήλωση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η επιτυχημένη ηθοποιός, Τιτίκα Στασινοπούλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η ηθοποιός σχολίασε την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και κατέθεσε τη δική της άποψη.

Είχατε δηλώσει πως η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ήταν μια προσωπική αυτοκτονία. Πιστεύετε το ίδιο και για τον Πέτρο Φιλιππίδη;

”Όχι ήταν άλλο πράγμα ο Φιλιππίδης. Ο καημένος ο Πέτρος από το μεγάλο του ψώνιο για τον εαυτό του θεωρώ πως αυτοκτόνησε. Είναι πραγματικά κρίμα άνθρωποι αξιόλογοι και ταλαντούχοι να ξεπέφτουν έτσι”.
Οι μέχρι τώρα αποφάσεις της δικαιοσύνης πώς σας φάνηκαν;

”Από τη δικαιοσύνη περιμένω και δεν είμαι βιαστική γιατί έχουμε αργούς ρυθμούς στην Ελλάδα. Περιμένω να δω τι ακριβώς θα γίνει. Έχω πίστη στους θεσμούς και στις αξίες. Είμαι υπομονετική”.

«Γι’αυτό αυτοκτόνησε»: Τα είπε όλα η Τιτίκα Στασινοπούλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Τιτίκα Στασινοπούλου για τη κατάσταση στο θέατρο

Είχατε γνώση ότι υπήρχαν τέτοιες συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου;

”Όχι δεν είχα καμία γνώση όπως οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε. Οι ηθοποιοί στην μεγαλύτερη τους μερίδα είναι καλοί άνθρωποι, οικογενειάρχες με αξίες και με αρχές. Δεν είναι έτσι. Στο θέατρο από παλιά υπήρχαν κάποιες καταστάσεις που ξέφευγαν αλλά δεν τις θεωρείς πρότυπο”.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣΤΙΤΙΚΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Μαρία Γκουαρντιόλα: «Καυτή» στις διακοπές της και σκέτη… κόλαση! (pics)

Θεσσαλονίκη: Κοσμηματοπωλείο φιλοξενεί αδέσποτα γατάκια μέχρι να υιοθετηθούν