Γιατί δεν κάνει τηλεόραση ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εξηγεί τους λόγους που επέλεξε να πάψει να ασχολείται με την τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο:

@makis_triantafyllopoulos♬ πρωτότυπος ήχος – makis_triantafyllopoulos

Υπέρ Βλάχου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: ” Ο Πορτοσάλτε να μείνει μέσα στο σάκο του και να σκάσει”

Υπέρ του Πάνου Βλάχου και του στίχου – που έχει προκαλέσει σχόλια και αντιδράσεις- “μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε”, τάχθηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού” στο Open, τον πολυσυζητημένο στίχο, λέγοντας, αρχικά “ο Άρης Πορτοσάλτε να μείνει μέσα στο σάκο του και να σκάσει”.

Σε ερώτηση για το αν ένας καλλιτέχνης μπορεί να κάνει τέτοιου είδους σάτιρα απάντησε: “Φυσικά μπορεί ο καλλιτέχνης να κάνει τέτοια στιχάκια. Ο σάκος τον πείραξε; Τι τον ενόχλησε δηλαδή; Σε τι θέλει να μπει εκτός από σάκο; Να μας πει”.

Όσο για την τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι το χιούμορ αυτό προτρέπει σε φόνο σχολίασε: “Σε αυτό φταίω εγώ γιατί αντί να τον βάλω στον σάκο από τότε, τον έβγαλα στην τηλεόραση. Ήταν η πρώτη εκπομπή που βγήκε στη ζωή του”.

www.tilestwra.com

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Πάσχα σε ξενοδοχείο: Μια γιορτινή εμπειρία γεμάτη χαλάρωση και απόλαυση – Βρες προσφορές

Τι να προσέξετε πριν κλείσετε all inclusive ξενοδοχείο: Ο απόλυτος οδηγός

Τι να προσέξετε πριν κλείσετε all inclusive ξενοδοχείο: Ο απόλυτος οδηγός