Γιώργος Κιμούλης: Είμαι υπέρμαχος του Metoo, ζητάω αποζημίωση 1,2 εκ. ευρώ για τα ψέματά τους”

Ο ηθοποιός ζητά αποζημίωση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ(!) για την υπόληψη του και για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη.

Ποιοι τον κατηγόρησαν

Υπενθυμίζεται ότι η Ζέτα Δούκα ήταν αυτή που έκανε την αρχή και κατήγγειλε ανοιχτά τον Γιώργο Κιμούλη για κακοποιητική συμπεριφορά και άνοιξε ο «ασκός του αιόλου», με άλλους ηθοποιούς να αποκαλύπτουν τις δικές τους εμπειρίες με τον ηθοποιό.

Ανάμεσά τους, η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς, οι οποίοι κινήθηκαν και νομικά εναντίον του, κάνοντας του αγωγή.

Έξω από τα δικαστήρια βρέθηκε ο Γιώργος Κιμούλης μαζί με τον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο. Ο ηθοποιός δήλωσε πως σέβεται το κίνημα του #MeToo, ωστόσο υποστηρίζει πως οι καταγγελίες που τον βαραίνουν είναι ψευδείς και όσοι ευθύνονται γι΄αυτές θα πρέπει αν τιμωρηθούν.

Οι δηλώσεις του

«Θεωρώ ότι το κίνημα #MeToo είναι ένα σπουδαίο κίνημα. Μετρά 17 χρόνια περίπου από τότε που η Αμερικανίδα Μπερκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει καθοδηγήσει πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και τις φυλακές. Παράλληλα όμως έχουν εμφανιστεί κάποια πρόσωπα που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα», δήλωσε.

«Είναι στη φύση του ανθρώπου να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς. Τα πρόσωπα αυτά πέρα από το γεγονός ότι συκοφαντούν και προκαλούν ηθική βλάβη σε αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται για να προστατευτεί αυτό το σημαντικό κίνημα», κατέληξε ο Γιώργος Κιμούλης.

«Δεν δικαιολογείται μετά από 13χρονια να πας σε μία εκπομπή και να λες αυτά που λες,όταν γνωρίζεις ότι αυτά δεν μπορούν να αποδειχθούν», είπε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Βασίλης Καρπενάρος, αναφερόμενος στη Ζέτα Δούκα. «Είναι μία ταινία μικρού μήκους, ένα σκετσάκι που αποφάσισαν να συμπαιξουν αυτά τα τρία άτομα», πρόσθεσε.

«Εγώ μαχαίρωσα τον Άλκη Καμπανό»: Δικαίωση για τους γονείς του Άλκη-Ομολόγησε ο 21χρονος στην απολογία του

Νεκρός 16χρονος μαθητής λυκείου μέσα σε 24 ώρες από τη διάγνωση της λευχαιμίας: Κατέρρευσαν οι γονείς